Mi a véleményetek a műkörömről?
Utálom magamon ,ezért nincs is .
Viszont sok barátnőmnek van és bizony némelyiké rettenetesen gusztustalan /túl vastag /
van amit nagyon szépen megcsináltak, de ami már karomszerű, vastag hiába szép undorítónak tartom
döntő szempont az hogy szétcseszi az 'igazi' körmöd
emiatt sem vállalnám be
Nekem egyik műköröm sem tetszik, szerintem mind ronda. Főleg ha vastag, le van nőve, brrrr...
Attól meg egyenesen hányingerem van, amikor az egyik műkarom letörik és a csajok ragtapasszal körbetekerik az ujjukat >.<
Nem utolsó sorban tönkrevágja az ember körmét.
Amik versenyekre készülnek, amik konkrét MŰALKOTÁSOK (igen, így nagy betűkkel), azok csodálatosak tudnak lenni, de szerintem nekem csak azért tetszenek, mert művésziek, meg ugye nem hétköznapi (nem is lehet hétköznapokra hordani).
A szépen megnövesztett természetes köröm a szép. Ahhoz meg, hogy megnőjjön és ne törjön le úton útfélen, erősíteni, ápolni kell.
ronda, prolis. legyen akármennyire szolid francia faszom... mindig azzal jönnek. nem szép, MŰ!
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!