Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a műkörömről?

Mi a véleményetek a műkörömről?

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Ronda. A természetes, tiszta körmöket szeretem. Elméletben. Gyakorlatban k_rvára nem érdekel a körme :D
2014. jún. 19. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha olyan a személyiséged lehet h jól áll, bár a lakkozott és a természetes a legjobb. A festettből is változó (egyén és szín alapján is, a nők kb. 30% tudja eltalálni (megfigyeléseim alapján). A műköröm is hasonló, nagyon nehéz eltalálni, de annak a kevésnek akiknek jól áll azoknak nagyon...
2014. jún. 19. 13:09
 3/9 anonim válasza:
nem tetszik és elég idiótán néz ki szerintem
2014. jún. 19. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Utálom magamon ,ezért nincs is .

Viszont sok barátnőmnek van és bizony némelyiké rettenetesen gusztustalan /túl vastag /

2014. jún. 19. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:

van amit nagyon szépen megcsináltak, de ami már karomszerű, vastag hiába szép undorítónak tartom

döntő szempont az hogy szétcseszi az 'igazi' körmöd

emiatt sem vállalnám be

2014. jún. 19. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Prosztó, ódivatú, falusi.
2014. jún. 19. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem egyik műköröm sem tetszik, szerintem mind ronda. Főleg ha vastag, le van nőve, brrrr...

Attól meg egyenesen hányingerem van, amikor az egyik műkarom letörik és a csajok ragtapasszal körbetekerik az ujjukat >.<

Nem utolsó sorban tönkrevágja az ember körmét.

Amik versenyekre készülnek, amik konkrét MŰALKOTÁSOK (igen, így nagy betűkkel), azok csodálatosak tudnak lenni, de szerintem nekem csak azért tetszenek, mert művésziek, meg ugye nem hétköznapi (nem is lehet hétköznapokra hordani).

A szépen megnövesztett természetes köröm a szép. Ahhoz meg, hogy megnőjjön és ne törjön le úton útfélen, erősíteni, ápolni kell.

2014. jún. 19. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:

ronda, prolis. legyen akármennyire szolid francia faszom... mindig azzal jönnek. nem szép, MŰ!

21f

2014. jún. 19. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Először is, ha szépen meg van csinálva akkor nem is látszik, hogy műköröm, ezt inkább a férfiaknak üzenem. Másrészt akinek olyan gyönyörű, hosszú, csodálatos körme van, az nem rakat rá műkörmöt, ha van egy kis esze. Viszont ilyen körömből kevés van, ezért kell a műköröm.
2014. jún. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!