14 eves fiu vagyok es foleg a lanyok velemenye erdekelne nem ciki hogy csak 158 magas vagyok? Sok megjegyzest kaptam lanyoktol hogy mien alacsony vagyok
nem ciki :)
bár én 13 éves lány vagyok,és 168 centi,de az alacsonyabb csajoknak tuti bejössz :)nekem tetszenek az alacsony,de nálam nem alacsonyabb pasik.
nem ciki mert ez a génjeidben van és még tuti h fogsz nőni meg szerinted ha nem lennének alacsony pasik akkor az alacsony nők h néznének ki a 180-as pasijukkal :$
14/L
" az alacsony nők h néznének ki a 180-as pasijukkal "
Én 178 cm vagyok és volt 157 centis barátnőm..,igazi kis zsebbombázó volt:)Sztem nem gáz! A kérdezőnek,meg nyugi..,sok apró kis csaj szaladgál a világon,biztos találsz egy hozzádillőt!;)
szerintem semmi rossz nincs benne. énis alacsony vagyok ( 14 éves és 149 cm) és sokan hívnak "törpének" de nem igazán érdekel, mert változtatni senki nem tud rajta, és én nem is akarok. szeretek ekkora lenni. ha belegondolsz jóval több dolog sokkal egyszerűbb így. (az tény, h hátrányai is vannak, mint pl, h suliban nem érem fel az ablaknyitót...)
:D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!