Ha szembe jön veled egy punk az utcán, mit gondolsz legelőször?
Én csak azt, hogy olyan mint én. Amúgy nem is kell tőlünk félni. Némely trampli (lány, fiú mind1) tényleg gerinctelen tuskó tud lenni, de egybevéve nem vagyunk mi rossz emberek. A haj pedig tupír, lakk és általában hajragasztó vagy egyéb.
L/17 Punklány
Pár válasz, amit megcáfolnék:
Az ilyen emberek tele vannak előítéletekkel és én válok ok nélkül a célpontjukká
Mi vagyunk tele előítéletekkel? Ez em igaz. A társadalom úgy neveli az embereket hogy ezt és ezt gyűlölni kell azt és azt szereteni. MI épp ezért nem olvadunk bele a társadalomba. Én személyszerint utálom az összes embvret, magamat is. Minden emberben van kétszínüség, előítélet. Én éppe ezért próbálom mindig mások szemébe mondani ha problémám van. Néha kicsit túl nyersen is. Tehát visszatérve az előítéletekre, nem is tudom, ki az előítéletes. Az emberek nézik le a punkokat, rockereket, mozgássérülteket, fogyatékosokat, más bőrszínű embereket. Tehát ki az előítéletes, mikor punkok közt van cigány és néger is. Mikor van mozgássértült punk is?
Másodszor:
Előbb utóbb mind kinövi.
Tényleg? Apám 39 éves és punk. Én is ebben nevelkedtem. Nem fogja kinőni már. A punkot ne mint csövest mint, büdös alkeszt képzeljétek el. Igenis inteligens, okos emberek is vannak köztünk, akik sokra akarják vinni a társadalom olvasztótégejét kikerülve természetesen. Nem hiába van magyarországon kevés punk. Min elhagyja ezt az átkozott országot. Nem nemszeretm a hazám ,mert nem érzem itt jól magam. Minden csak a politika, semmi több. A hiradóban sem az aktuális híreket hallod, hanem, hogy Orbán Vikrtor ellátogatott a mittomén miylen kórházba. Meg kezet fogott a német miniszterelnőkkel vagy kivel. És ez kit érdekel? És az a kislány akit 9 évesen megerőszakoltak, megdugdostak, szétvertek, azt mért csak az újság közli le, a tv miért nem? Mert a média egy rakás szar, ahogy az politikai rendszre is. És én azért nem politizálopk sokat, mert annyit tudok mondani szar, de hogy hogyan kellene javítnai rajta, csak apróbb dolgokban, nem globálisan tudnám kifejteni.
L/17 Punklány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!