Ha szembe jön veled egy punk az utcán, mit gondolsz legelőször?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 15:01
12/27 anonim válasza:
Merész ember,de milyen jó a haja.:)
13/27 anonim válasza:
Eszembe jut az a punk akit meg kellett volna vernem amikor lek*rvázott. Elég igénytelennek és nevetségesnek tartom amúgy a stílust. De mindegy, előbb utóbb mind kinövi.
14/27 anonim válasza:
csak annyit,h jújj...ez melyik bolygórol jött?xD de am nem itélek el senkit,csak kicsit furi lenne=)
15/27 anonim válasza:
sztem a képébe vigyorognék:D sajnos ez lenne :D
csak aztán nehogy megverjen :DDD
16/27 A kérdező kommentje:
wááá,csomó válaszon jót röhögtem:D Mondjuk a kis tipegős cicababák engem is irritálnak,pedig nem vagyok Punk, csak haverjaim, és kicsit hajlok e felé. De én nem szoktam beszólni nekik, vagyis egy eset volt, de akkor tökre méregettek, és zavart.akkor is csak annyit kérdeztem h mi nem tetszik?
Köszi a válaszokat :)
2010. jan. 3. 17:47
17/27 anonim válasza:
Én mikor tavaly sétálgattam a városban,jött velem szembe 3 punk. (2 fiú és 1 lány egyed :D)
Őszintén szólva végignéztem rajtuk rendesen,de semmi lenéző fejet nem vágtam,mivel mindenki olyan amilyen:'D
Azt gondoltam hogy: húhh,nem semmi mennyi színt aggatnak magukra. :D
18/27 anonim válasza:
Ha fiú:De cuki. :)
Ha lány:Kár,hogy nekem nem lehet ilyen hajam. :)
19/27 anonim válasza:
azt hogy remélem nem tarhálnak mint múltkor xd (apámtól cigit kért egy csaj,de jó arc volt,adott)
20/27 anonim válasza:
A múltkor jött velem szembe két punk csaj,én meg eléggé megbámulhattam őket,mert aztán integettek nekem és mosolyogtak.Aranyosak voltak,visszaintettem aztán mentem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!