Idén rózsaszín lehetőleg Neon színű bikinit szeretnék a tengerpartra, de félek hogy átlátszik alóla a szőr. Nem olyan sötét, meg nem lóg ki de félek átlátszik. Inkább vegyek más színt pl. kéket, vagy feketét?
Szerintem ez egy olyan terület, amit anyuci nem vizslat minden nap. Vagy fingáshoz is engedélyt kérsz tőle? Szedd le a szőrt, ha ennyire zavar, egyszeri alkalomtól semmi bajod nem lesz. De egy normális anyagon azért nem kéne, hogy átüssön. Viszont az sem igaz, hogy csak drágán találsz ilyet, anyukádnak szerintem van annyi tapasztalata, hogy meg tudja állapítani.
Inkább azért nem jó választás, mert a tenger hajlamos kivenni a színt az anyagból. Egy élénk, neonszínű darabon azért hamar meglátszik majd.
Esetleg alsónak vegyél valami sötét színt, a felső meg lehet rózsaszín.
Szerintem is alul legyen sötét színű, felül meg lehet neonpink is.
Mondjuk ehhez hasonló színösszeállításban:
basszus... -.-
1. nem látszik át, hiszen mindegyikben van még egy réteg elöl. olyat vegyél, ami tetszik!
2. anyád azt nézegeti, hogy mekkora a szőröd ott lent, és lecsesz, ha rövidre vágod, vagy mi??
3. meg se kérdezted, csak jön ez a duma, hogy "nem engedné"
Nyilván, hiszen azt akarja, hogy rosszul érezd magad a bőrödben... -.-"
Utolsó azért ennyire nem kéne leszólni a kérdezőt!
És igen, én általában direkt ezért sötét színű bikinit veszek magamnak, hogy még véletlenül se látsszon át mert már találkoztam ilyen esetekkel... Egyébként próbáld meg a lehető legrövidebbre vágni a szőrt vagy borotváld le a szőr növésével megegyező irányban úgy talán kisebb az esélye, hogy begyullad.(előtte - utána fertőtlenitsd le és NE kenj rá semmilyen krémet pl. testápolót!) vagy hagyd úgy ahogy van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!