Szerintetek tényleg szép vagyok?
2014. jún. 16. 21:28
13/26 anonim válasza:
Igen és okosnak, aranyosnak tűnsz.
Szerintem beletartozol a legszebb 20%-ba a korosztályodban :)
23/f
14/26 anonim válasza:
Igen, olyan jodiefosteresen szép.
17/26 anonim válasza:
kár érte. pedig az első képen olyan ártatlan, aranyos, szép, okos lánynak tűnsz, ez adja a bájad. aztán kiderül, hogy ugyanolyan magamutogató .... vagy mint bárki más. nem tudom, lehet, hogy jó érzés az alakodról felrakni képeket a netre, tudván, hogy más erre veri ki. de hét te tudod.
én csak annyit mondok kár, igazán nagy kár.
biztos régimódi vagyok.
18/26 anonim válasza:
Magamutogató tömegp.csa vagy...ennyi.
19/26 anonim válasza:
írtam volna h szép vagy, de mikor megláttam a második képet, egykutya mint a többi, nem vagy különb :| senki nem kérte, h rakj ki az alakodról képet, hisz az Arcról volt szó... ejjj, ezt elcseszted...
20/26 anonim válasza:
ja hát nagyon illúzióromboló ez a 2. kép, hiába van jó alakod, egy vilád dőlt össze bennem :D
- izé, eltekintve ettől...külön plusszpontot érdemelsz, amiért láthatunk természetesen smink nélkül(/nagyon keves sminkkel)
-nem vagy csúnya, az ajkaid picit vékonyak,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!