Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel erosithetem a kormomet?

Mivel erosithetem a kormomet?

Figyelt kérdés
Kb ketto-harom honapja szoktam le a koromragasrol, elotte szerintem majdnem egesz eletemben ragtam. Eleg szepen megnott, megsem tul eros. Koromerosito mindig van rajta, viszont igy is hajlithato, plane ha nincsen rajta eppen lakk. Hogyan erosithetnem? 14/l

2014. jún. 16. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Facsarj ki citromot és áztasd bele a körmeidet. Ezt csináld hetente egyszer-kétszer kb. 20 percre. Nekem attól lettek erősek és kemények.
2014. jún. 16. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 20 évesen szoktam le róla végleg. Több próbálkozásom is volt, de egy körömerősítő se használt és mikor letört akkor vissza is szoktam a körömrágásra egyből.

Évekig kerestem az értelmes körömerősítőt, és végül találtam egyet, amit tényleg használt.

[link]

Már 3 éve nem rágom és még egyszer sem!!!! tört le a körmöm mióta ezt használom.

Elvileg kúraszerűen kellene használni, 2 napig lakkozva, 1 nap pihi, plusz szünetet is kell tartani x időnként, de sose így használtam. Felkentem mikor eszembe jutott, alap és fedő lakknak is használtam. Akkor mostam csak le, mikor egyébként is lemostam. Ha nem volt épp színesre festve, akkor volt hogy így 3 hétig is fent volt egyhuzamban.

A körmeim gyönyörűek, egészségesek, nem tudom őket hajlítani, és hosszúak!

Tényleg csak ajánlani tudom. :) Azóta mást nem is használok.

2014. jún. 16. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Belsőleg kell erősíteni. Pl kovaföld tabletta, vitaminok
2014. jún. 17. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!