Megcsinálják vajon a sarumat?
A garancia anyag meg gyári hibákra vonatkozik.
Értem ezt úgy, hogy ha rendeltetésszerűen használod, mégis trapára megy, akkor mehetsz reklamálni. Ha varrott és elszakad a cérna, ha elenged a ragasztás vagy ha szétnyúlik/elkopik a bőr/műbőr, mert gyártásnál sérült az anyag, akkor érvényes a garancia.
Egyébként 2 évig érvényes a garancia, ha az első félévben viszed vissza, akkor felajánlják a javítást, kedvezményt adnak, kicserélik (ha használhatatlanná vált) és csak legutolsó esetben adják vissza a vételárat; vita esetén pedig a bolt állja a bevizsgálás költségeit. A további másfél évben is a fentieket ajánlják fel, de ha vita alakul ki, akkor a bevizsgálás költségeit a vevőnek kell állnia.
Néhány gyönggyel meg kővel nem fognak foglalkozni, ez olyan, mint amikor valaki elhagyja a magassarkú cipő sarkáról azt a műanyag bisz-baszt (nem tudom, mi a neve). Ezek csak tartozékai a lábbelinek, arra a garancia nem vonatkozik.
4. válaszoló
Tavaly még 2 év volt, most már lehet, hogy nem annyi :/
El kell keserítselek, hogy az ilyen sarukat általában 1 szezonra szokták tervezni.
Az hogy nem volt olcsó, kinek mi a lélektani határa.
Nekem van egy Marco Tozzi gladiátorszandálom a RENO-ból, idén lesz 3 éves, full bőr az egész és nagyon jól bírja a gyűrődést, igaz nem is volt olcsó, de manapság ha több évre szeretnél egy jó lábbelit, akkor 10 ezer felett kezdődik az ára (én nem tartom olcsónak, de legalább tartós).
Ezek a Deichmannos 4-5-8 ezres cipellők meg szerintem drágának számítanak, ha azt nézed, hogy pár hónap után tönkremennek (azért a szezont általában kihúzzák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!