Tényleg szebb lesz az arc attól, hogy 3 liter vizet megiszik valaki naponta?
nekem örök bajom volt hogy nem iszok eleget. Mostani melóban óránként kapunk 5 perces szünetet a nagy melegben, így már ott megiszok 2 liter vizet. itthon megiszok gépes közben még fél litert, meg reggeli ebédhez összesen még fél litert. plusz délutánosban mikor haza jövök még akkor is megiszok 3 decit.
már most látszik a bőrömön hogy szebb, pedig 2 hete iszok csak ennyit.
Én évek óta tudatosan iszom és nincs különösebb problémám a bőrömmel, mondhatni szebb a bőröm, mint az átlagnak és nem csak az arcomon.
Viszont sok ismerősöm mondja, hogy nem iszik, mert nem szomjas, elfelejti vagy nem bír inni annyit vagy ne vizet iszik és igen, meglátszik rajtuk kivétel nélkül. Okés, míg fiatal az ember, nem vészes, de gondolj bele, mi lesz, amikor idősebb leszel? Nem csak a jelenre kell gondolni, a vízfogyasztás alap.
én fiatal vagyok, és már most nem tetszik a bőröm :D idősebbnek néznek (a karikáim miatt szerintem)
de akkor elkezdem ezt, remélem lesz valami változás :) eddig szerintem max 1 litert ittam naponta, de ezzel is sokat mondok...
1 liter nagyon kevés! Ennél sokkat többet kell innod, főleg ebben a meleg időben. Ha sokat kávézol, teázol, akkor is többet kell innod, mivel ezek vízhajtó hatásúak.
Egyébként egy idő után megszokja a szervezet, hogy sokat iszik és teljesen természetes lesz a megfelelő folyadékbevitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!