17 éves szolis izmos srác vagyok szedetem a szemöldököm, testszőrzetem egyáltalán nincs, ez a lányoknak mennyire jön be?
A szolizás nekem nagyon nem jön be, nem szeretem a barna bőrt...
A szemöldököd attól függ milyen...Ha extra vékonyra szedeted, vagy csajosra, akkor nem jön be, de ha csak annyira, hogy ne nőjön össze, akkor ok.
A testszőrzet meg tőlem maradhat itt-ott, de ha neked így kényelmesebb, nekem mindegy szokott lenni.
A szolizás nagyon gáz, nőknél is, pasiknál is. Nem ad természetes színt, csak rongálja, öregíti a bőrt. A fehér bőr milliószor szebb.
Szedett szemöldök pasiknál nevetséges. Ha túl izmos az már ronda.
Max a meleg pasiknak fogsz így tetszeni szerintem.
Már a kérdés elolvasásakor futkosott a hátamon a hideg, és nem jó értelemben ._____.
A szolitól nő létemre is rosszul vagyok, fehérbőr párti vagyok, a csupasz férfitest taszít, a szedett szemöldök meg főleg (kivéve, ha középen összeér, és középről kiszed egy keveset, az normális).
Nekem férfi kell, nem kisfiú.
24/L
fúj...
először is: gáz, hogy szolizol
másodszor: gáz, hogy szedeted a szemöldököd (ha középen az összenövést szeded, az rendben van, de FORMÁRA szedetni ultragáz)
harmadszor: ha vonzódnék a csupasz testekhez, akkor egy meztelencsigával lennék
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!