Fiúk-lányok! Olyan hasam van mint amilyen a képen szerepel! Nagyon visszataszító?
Nektek mennyire visszataszító egy ilyen has látványa? Én utálom ezért most fogyókúrázom! Nagyon undorító szerintetek is. Kinevettek miatta régebben és nagyon rosszul esett. Meg akarom mutatni mindenkinek hogy mit hagyott ki! Mit gondoltok?
Csak a hasat nézzétek! Bikiniben nem merném vállalni! ://
olyan vékony vagy, hogy amikor a pocid megtelik, nincs hasizom ami 'bent tartsa' ezért kidülled
nekem is ilyen, eleinte én is nyomtam a hasprést meg minden, aztán feladtam és ma már nem is érdekel:)
Ha elkezdesz izmosodni, és nem fogysz a zsírból, szépen még nagyobb lesz a pocakod, mert a megvastagodott izomréteg még jobban "kitolja".
Diéta kell ide.
Egyébként hány évesen csúfoltak ki? 10? Akkor mindenért cikizik az embert. Legalábbis nem hinném, hogy általános iskola után bárkit is a hasa miatt gúnyolnának.
Nem. Sajnos tavaly csúfoltak! :/
Diétázom is de akkor izmot is építek. Nagyon rossz ötlet lenne beszerezni egy kis fehérjeport?
A fehérjepor sosem rossz ötlet (na jó, azért nyilván van, amikor igen :D).
Nézz utána a szálkásító étrendnek, akkor majd lemegy a zsírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!