Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Ti milyen gyakran borotváljátok a lábatokat? Két naponta vagy mikor? Én borotválni szoktam de mivel eddig nem mindig voltam rövidnadrágban nem gyakran borotváltam. De most itt a nyár és valaki tudna adni tanácsokat hogy mikor vagy milyen gyakran borotváljam?2014. jún. 15. 15:27
1/5 nati6 válasza:
Én nem ajánlom a borotválást mert csak erősebb lesz tőle a szőrzeted.Én inkább a gyantázást ajánlanám mert attól ritkul.Ha borotválod akkor meg 1-2 hét után borotváld,de ezt nem ajánlom.
2/5 anonim válasza:
Értsétek már meg,hogy nem erősödik!!
1 hetente szoktam :)
3/5 anonim válasza:
Második: mondd már meg a szőrömnek, hogy nem erősödik, mert egyébként nekem is szépen megerősítette a borotva...Ha sikerülne elmagyaráznod neki, hogy ez csak tévhit, akkor elég lenne hetente borotválnom...így nekem két naponta kell...(csak kényelmesebb és gyorsabb, mint a gyanta, epilátor, és társai..)
4/5 anonim válasza:
nem erősödik, hanem csak a tövét látod, és nem a végét ami el van vékonyodva ha megnő..
5/5 anonim válasza:
szerintem inkább gyantázz vagy epilálj, hidd el, hogy sokkal jobb eredményt fogsz elérni
én is sokáig csak borotváltam, mert 20 perc alatt megvolt, de meguntam, hogy délután leborotváltam, és másnap már ha megsimítottam a lábamat, akkor éreztem a borostát...azutáni napon meg már rendesen kibújtak a szőrszálak is
most így nyáron szívesebben epilálok, valamint most próbálgatom a gyantát, és tényleg sokkal tovább tart
bár az epilátor egyik hátránya, hogy nem egyszerre bújnak elő a szőrszálak, úgyhogy minden nap meg kell néznem, hogy nem szőrős-e valahol a lábam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!