Mennyibe kerülne egy ilyen helix piercing, valamint mik a tapasztalatok róla, sokáig tart a fájdalom?
5000 ft körül szerintem, de ez helyfüggő. Mivel porcban van, ami elég kényes, ezért sokáig gyógyul ez a fajta piercing. Fél év-egy évvel számolj. Viszont ilyenkor már csak érzékeny, fájni csak 1-2 napig fáj.
Egyébként pont ilyet szeretnék én is, de csak egyet merek bevállalni:D
rendelkezem én is ilyen ékszerrel, a fülem tele van piercingekkel, de ez a fajta volt a legmacerásabb. a helixekkel, az industrialommal, a tragussal nem volt annyi gondom, mint ezzel. kerek egy év kellett, hogy meggyógyuljon, sokszor nőtt rajt vadhús, nagyon sokáig volt piros. ez idő alatt Octenisepttel és Tetran krémmel kezeltem, hol rendbe jött, hol megint "rosszalkodott". augusztusban lesz második éve, hogy meg van, most már nincs vele semmi gond, de macerás volt nagyon.
azt vedd számításba kérdező, hogy mindenkinek a szervezete másképp reagál az ilyen dolgokra (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!