Westend tatto and piercing? Megbízhatóak? Köldök piercing többi lennt.
Figyelt kérdés
Csináltattam ismerősömmel(nővér) köldök piercinget 3hete kb de baromi ferde lett.borzasztó ferde :\..most kivettem és ùgy döntöttem a westendben fogok ùjat szuratni.nem szeretném hogy megint ferde legyen.a másik.nekem az 1.nél csak lejegelték és hát majdnem belehaltam a fájdalomba.:D ott kapok normális érzéstelenítést?előre is nagyon köszönöm.:)#PC #megbízható #piercing #fájdalom #köldök #tetoválás #szúrás #Westend #ferdeség #Westend tatto and piercing
2014. febr. 28. 16:49
1/12 anonim válasza:
A westend nem túl megbízható, többektől hallottam, hogy nekik meg nem szúrták elég mélyre. Ajánlom inkább Mártit az Invictus-ban.
2/12 SzilKa válasza:
Én is Skriba Mártit ajánlanám az Invictusban, vagy Zagyvai Gábort a Black and White tattoo-ban.
A westend tattoo elég gázos mind tetoválás, mind piercing terén, ami piercinget láttam és náluk készült, vagy ferde volt, vagy be volt gyulladva...
egy tetováló
3/12 SzilKa válasza:
Pöti is nagyon profi a Dark Art-ban.
4/12 anonim válasza:
Ha mindenképp a westenden belúl szúratnál, akkor a fetishbe menj Hidasi Petihez. A sparnál van hátul a szalon.
5/12 A kérdező kommentje:
Hidasi Petihez bekell jelentkezni?előre?milyen arakkal dolgozik?
2014. febr. 28. 21:10
6/12 anonim válasza:
Nem kell bejelentkezni, délután szoktak nyitva lenni. Az árak ugyanazok, mint kb mindenhol
7/12 anonim válasza:
szia ! én Elvis-t ajánlanám!! Köki,Trend zona-n belül , Elvis tattoo :) nagyon jó fej és profi :)
megjegyezném,hogy a westendben akárhányszor voltam mindig bunkók voltak velem
8/12 anonim válasza:
Láng Zsolt Piercingvarázs, olcsó, k.va jó fej és megbízható!
9/12 anonim válasza:
én a Westendben szúrattam a szemöldök piercingem, szerintem nagyon kedvesek és jófejek voltak, és jól is csinálták,nem gyulladt be, rendesen lett átszúrva és fertőtlenítve is,
10/12 anonim válasza:
Nem ertem miert szidja mindenki a westendet de komolyan...nekem 5-6 baratnom naluk szuratta a piercingjeit es mindegyikuknel teljesen korrekt munkat vegeztek es normalisak voltak..ezert ugydontottem enis itt szuratok. Majd' elajultam az idegessegtol de annyira kedvesek es jofejek voltak,a pultos csajok is meg a piercer srac is,es nagyon szep lett a piercingem! Teljes mertekben csaj ajanlani tudnam mindenkinek oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!