Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdemes lenne 13 évesen...

Érdemes lenne 13 évesen gyantáznom magam?

Figyelt kérdés
Gyakorlatom van benne, viszont nem tudom, hogy mennyire tenne jót/rosszat a bőrömnek.
2014. jún. 12. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól csinálod, semmi baja nem lesz a bőrödnek tőle. De ehhez kell hogy radírozd, fertőtlenítsd, hidratáld mindig.
2014. jún. 12. 14:25
 2/8 nati6 ***** válasza:
Szerintem igen.Csak te is tudod hogy fájdalmas.Jobb lesz mert ritkul tőle a szőrzeted.
2014. jún. 12. 14:26
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
13 évesen, gyantázni? minek? Nem is nő szőr egy 13 évesen :)
2014. jún. 13. 08:59
 4/8 anonim válasza:
Már hogyne nőne szőr egy 13 évesen! 11 vagyok és a szemöldököm enyhén össze van nőve és a hónaljamat is gyantázom, meg majd nem sokára a lábamat is kéne...(ciki, de igaz XD)
2014. jún. 28. 22:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor benned sok a férfi nemi hormon XD
2014. jún. 28. 23:44
 6/8 anonim válasza:

Szerintem nem baj,ha gyantázod magad ,de az epilátor érdemesebb lenne ,mert az ritkítja és kikoptatja a szőrzetet.

Utolsó komizónak mondom: Te eszetlen,hogy mondhatsz már ilyet egy 11éves kislánynak???? Ha fiú vagy neked jól esne,hogy benned túl sok a női nemi szerv?? Ha lány akkor meg mondom,hogy mindenki magából indul ki!!!

2014. jún. 30. 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Sok a női nemiszerv? LOL XD :)

a szőrösödést a férfi nemi hormon mennyisége határozza meg. (tesztoszteron) a nőkben is van. Ha vkiben több , jobban szőrösödik. Azt nem értem, h egy 11éves KISlányt miért izgat ilyesmi? A vele egykorú fiúk azt sem tudják mi micsoda, az idősebb fiúk, meg nem 11, 13 éves kislányokat keresnek.

2014. jún. 30. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocsi 4-es! Kicsit lehet eszetlen vagyok :)
2014. jún. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!