Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor erdemes legyantaztatni...

Mikor erdemes legyantaztatni a noi bajuszt?

Figyelt kérdés
A problemam a noi bajusszal van.Fekete a hajam es a szemoldokom is de a bajusszom nem olyan sotet,nem annyira feltuno de engem zavar nagyon.Eddig mind gyantaztattam..ennek lassan mar 2 eve.Csak olvastam egy olyat,hogy menzesz utan valo heten nem jo elmenni gyantaztatni.Ez igaz?Most jart le a menzeszem es ma estere vagyok programalva a kozmetikushoz es most megijedtem,hogy nehogy csunyabb legyen... :(
2014. máj. 20. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
A szőr bármikor ugyanúgy eltávolítható a menzesztől függetlenül. Egyedül azért nem tanácsos olyankor menni, mert a menstruáció ideje alatt érzékenyebb a bőr - tehát fájdalmasabb a gyantázás. Ennyi.
2014. máj. 20. 16:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen valaszodat! Meg esetleg megtudnad azt mondani,hogy mennyi ido utan ritkul ki annyira,hogy mar nem fog latszani?
2014. máj. 20. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ebben nem tudok nyilatkozni mert én nem gyantázom.
2014. máj. 20. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Jolvan,ertem. En mar nagyon szeretnek megvalni tole :/
2014. máj. 20. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha mar nem all jol
2014. máj. 21. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
borotváld le amikor látod, hogy már visszanőtt.. én is ezt csinálom, max 30 másodperc
2014. máj. 31. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!