Miért olcsóbb a Sportfactory mint a Playersroom, holott ugyanoda tartozik mindkettő?
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 14:56
1/4 anonim válasza:
nemtudom de hogy a playersroomban nem vennék semmit az is biztos.
2/4 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. jún. 11. 21:11
3/4 anonim válasza:
Csak negatív élményem van vele kapcsolatban. Eleve az árak kiírása sem tetszett amikor legutóbb voltam. Nagybetűvel kiírnak egy jóval olcsóbb árat és egészen picivel ott van a rendes is. A naggyal írt ár csak úgy működik ha törzsvásárlói kártyát vesz az ember 5ezer forintért. Szerintem ez pl a vevők megtévesztése. Nem tudom hogy azóta is így van e de hasonló egyéb dolgok miatt sem szimpatikus nekem.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen azóta is így van és párszor már én is majdnem bedőltem neki. Egyedül olyankor veszek ott bármit is ha nagyon be van akciózva vagy máshol nem lehet kapni.
2014. jún. 12. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!