Vélemények a fogyó holdkor való szőrtelenítésről. Valóban hatásos?
EZ NEM BABONA!... :-))
Én kb. 15 évvel ezelőtt próbáltam ki ezt a módszert és 3 év alatt teljesen eltűnt minden szőrszál a lábamról, karomról, pedig előtte mindent kipróbáltam és elég sötét, sűrű szőrszálaim voltak...
Azóta is teljesen csupasz a lábam, karom, egyetlen szőrszál sincs rajta!... :-D
Az első 4-5 hónap elég nehéz volt, hogy csak 2 hetente lehetett epilálni, de utána egyre ritkábban kellett és egyre vékonyabb, egyre kevesebb szőrszál nőtt vissza, míg aztán a 3. évben már csak 2x kellett összesen epilálni, és utána azt vettem észre, hogy egyáltalán semmi szőrszál nem nőtt vissza!...
A karjaimon a 3 év alatt kb. 4-5 alkalommal kellett epilálni, ott sokkal hamarabb eltűnt a szőr...
Különben meg a Holdfázisok hatását már évezredek óta ismerik az emberek, a parasztok fogyó holdnál kapálnak gyomtalanítanak (ez segíti a fogyást, visszahúzódást), növekvő holdnál kell ültetni, palántázni (ez segíti a növekedést, táplálást, beépülést)...
NÖVEKVŐ HOLDNÁL kell hízókúrába kezdeni, vitaminkúrába kezdeni, tápláló (ránctalanító) krémeket használni, növényeket ültetni, hajat vágni (1-2 cm-t, mert ettől megerősödik a haj), hajat festetni...
FOGYÓ HOLDNÁL kell takarítani, gyomlálni, mosni, fogyókúrába kezdeni, méregteleníteni, szőrteleníteni...
Szkeptikusoknak javaslom, hogy figyeljék a Hold állását : minden Újholdkor és Teliholdkor ellenkezőjére változik az időjárás!!!... (Ha akarjuk, ha nem, a Hold befolyásolja a Földön élők életét!)
Különben a legtöbb kozmetikus is ismeri ezt a módszert, de eszük ágában sincs megsúgni a vendégeiknek, hogy fogyó holdnál menjenek gyantáztatni, mert akkor hamarosan alig lenne vendégük!...
A fodrászok is tudják, hogy fogyó holdnál nem fog olyan jól sikerülni a hajfestés, dauer és hogy növekvő holdnál kellene hajat vágni annak, akinek ritkulni kezdett a haja...
Kedves Kérdező!
Nyugodtan próbáld ki a módszert, nem kerül semmibe, csak arra kell figyelni, hogy szigorúan FOGYÓ HOLDNÁL epilálj...
Itt találsz Hold-naptárat :
Grat kérdező - tízen elmondjuk, hogy hülyeség, egy leírja, hogy dee, az úgy van (és ezzel totál felrúgja a valóságot és a biológiát) - és te azt hiszed el.
Akkor minek kérdezel, ha úgyis eldöntötted, hogy te ebben hiszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!