Hallottam olyan lézeres szőrtelenítésről, ami 1-3 évig is hatásos lehet. Mennyibe kerül ez? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban mindenre.szeretném megcsináltatni magamnak.Mégis mennyibe kerülnek a kezelések? Vmi mellékhatás stb...? Köszönöm!!!2011. ápr. 27. 22:09
1/2 anonim válasza:
én már rég voltam de nekem alapból nem volt szőrös a lábam, viszont csunyának tartottam ha szőrös volt
tíz alkalom (kb. 30 ezer) után ritkult ki igazán és gyengültek is a szőrszálak, de én drágának tartom és nem mindenkinek jelent végleges megoldást
17/F
2/2 anonim válasza:
Az IPL úgy hatásos,ha a szőr az anagén vagyis növekvő fázisban van,ha ekkor történik akkor azoknál a szálaknál végleges!Mellékhatása nincs,de a nem szakszerű kezelés égést okohat.A kezelések sűrűsége a szőrtől függ vagyis egyéni.Az árakat nem tudom írni,mert nagyon eltérő.Én javasolni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!