Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is vészes az alakom?

Szerintetek is vészes az alakom?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 7. 15:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Vészesnek nem vészes, de az, hogy kinek mennyire tetszik, ízlésfüggő.

Úgy látom, hogy a felsőtestedhez képest rövidek a lábaid, most van akinél ez nem számít, de én ezt nem tartom előnyösnek. És az előredudorodó combokat sem, a tiéd is ilyen. Ez, a sokat "lábazó" lányoknál lehet izom is, de az nagyon ritka, hogy valaki ilyen sokat sportoljon, inkább zsírnak gondolnám azt ott. Sokakat biztos nem zavarna, de én a vékony lábakat tartom ideálisnak, a tiéd sem vastag, de nem is vékony.

2014. jún. 7. 15:26
 12/24 A kérdező kommentje:
Sajnos fogyokuraztam is de labrol egyszeruen nem fogyok semmit..54 kg vagyok es 173 cm
2014. jún. 7. 15:35
 13/24 anonim ***** válasza:

ejj, de rövid lábaid vannak :/ pedig magas vagy.

no sebaj.. sportolj tovább, le fog menni a valagadról is a zsír! ;)

2014. jún. 7. 18:58
 14/24 A kérdező kommentje:
Utolso azert ne erts ferre:P lehet ,hogy vastag a labam de nem narancsboros es nem is rezeg:P
2014. jún. 7. 22:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Nincs feneked, nem vagy feszes és nincs jó alakod. Látszik hogy nem sportolsz. Igen, vészes.
2014. jún. 7. 22:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán jön be, de nem mondható vészesnek
2014. jún. 7. 23:31
 17/24 anonim ***** válasza:
Mi az, itt senkinek sincs szeme? Szerintem szuper alakod van, nálam a vészes 15 kg plusznál kezdődik.
2014. jún. 8. 11:29
 18/24 anonim ***** válasza:

"Te hüje vagy?hogy a fa*zba ne legyen fenekem?honnan veszed azt hogy nincs izmom?naponta edzésekre járok..

D*gjad boldogan a csontokat..csak ne jelents ki olyat amibe nem vagy biztos"

Köszönöm a kérdést, kedves kérdező! A válaszom nem, nem vagyok "hüje". (Bár ez a szó ilyen formában nem létezik.) Ha már annyit sportolsz -és mivel úgyse látszik-, azt javaslom, az energiádat fordítsd inkább a helyesírási kéziszótár forgatására! :)

Most pedig megindoklom előbbi válaszomat:

1; Aránytalan az alakod,

2; rohadt nagy a lábad (ez nem menő),

3; LAPOS A SEGGED,

4; vastag a combod,

5; és látszik hogy nincs rajtad izom.

Sz@rt se ér az "edzés" ha közben zabálsz.

Puszi: 16L

2014. jún. 16. 21:07
 19/24 A kérdező kommentje:
..legalabb az en labammal nem lehet korsot mosni:)))
2014. jún. 19. 16:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Na, azért ne bántsátok már, tőle sokkal rosszabb alakú lányokat is látni az utcán.
2014. jún. 20. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!