Nem hiszem el? Hogyan van pesten ilyen termekenyseg?
Figyelt kérdés
Olyan gyonyoru nagy mennyisegu szep lany van pest belvarosaban, hogu falra maszok. Ember legyen a talpan az a hazas, parkapcsolatban levo ferfi, aki ellenall a hompolygo kisertesnek2014. jún. 7. 01:05
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi modi rossz kategoria. Nem tudom milyeb kategoria.
2014. jún. 7. 01:07
2/11 anonim 

válasza:

Ezt egyáltalán kérdésnek se lehet nevezni... hogy lehet pesten sok szép lány? Odaszülettek/odautaztak...vagy valami összeesküvés elméletet vársz?
4/11 anonim 

válasza:

A nagy városokban általában több ember él,ergo a szegényből,csúnyából,szépből is több van.
Pl. hány balhés alakot látni a vonat megállóknál vagy akárhol és ehhez képest kisebb városokban csak itt ott fordulnak meg gyanús,balhés alakok.Kicsit logikus szerintem.Amikor még kecskeméti voltam,és feljártunk vásárolni Pestre, rengeteg élménnyel tértünk haza,ezeket rendszeresen leírtam egy füzetbe...
Egy nagyvárosban ilyen mozgalmas,izgalmas az élet.
5/11 anonim 

válasza:

Úgy az éjfél táján, ha nem tudsz aludni, sok probléma adódik.
6/11 anonim válasza:
Vidéki nőtársaim nevében is jelzem,itt falun,és kisvárosokban is vannak szép nők, nemcsak Budapesten.
7/11 anonim válasza:
A magyark nők a legszebbek !!!! :D
8/11 anonim 

válasza:

Utolso,
Nezzd meg az ukran noket, na ok igen. Honnan a fra--ncbol jon ez a duma, hogy a magyar nok a legszebbek. Kint elek kulfoldon, hat... Nem sok szep magyar not latok.
9/11 anonim 

válasza:

Tesó ! Én Budapesten élek nejemmel ,lányommal . Nem érzem ,hogy meg kellene emberelnem magam ,hogy ellenálljak a kísértésnek . Szép nők bárhol vannak ,sőt számomra nem a magyar ,hanem a spanyol,ázsiai nők stb . lennének a legvonzóbbak ,ha(!!!) szingli lennék .De van egy magyar nejem ,aki nekem a MINDENEM ,ebből adódóan számomra nem létezik más ,nem csorgatom a nyálam házas férfiként másokra ! Amit te írsz ,hogy ember legyen a talpán aki ellenáll a kísértésnek ... nos az számomra magától értetődő ! Remélem a falmászást szingliként gyakorlod és ha majd lesz egy párod ,két lábbal stabilan állsz majd a földön! Üdv ,32/F
10/11 A kérdező kommentje:
Kosz teso ez tetszett! igen falmaszas csak ideiglenes hobort
2014. jún. 7. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!