Miss myvip versenyzőkről mi a véleményed? Van kedvenced?
Figyelt kérdés
Igazából furcsállom mennyire ajnározzák a kommentekben egyeseket mikor a következő utcában találok nála szebbet.pl Balogh Vivien se tudom hogy került be meg a Bakó Szilvia se..2010. jan. 1. 19:07
11/18 anonim válasza:
elég csúnyácskák is vannak... de a legtöbb jól néz ki
12/18 anonim válasza:
Nekem pl a Ruzsnyák Anikó az osztálytársam és érdekes h 3nap alatt 9helyet csúszott le...pedig benne lett vna az első 20ba,most inkább csúnyácska lány került be..
13/18 anonim válasza:
Nincs kedvencem,nem is szavazok/szavaztam. Őszintén nem tudom megmondani melyik a szép és melyik nem,mert az összes kép retusálva van,ezek már profi képek,nem ilyen házilag készült "na van egy jó pillanatom lekapom magam" Egyiksem tetszik igazán,szerintem ezek a lányok élőben marha átlagosak,de valamelyik még ronda is és nagyon "kicsi". Nem tudnék dönteni az összes tucat.....
14/18 anonim válasza:
nekem Ács Noémi teccett nagyon, állandóan leemozzák, pedig kivan neki írva hogy semilyen stílusba nem sorolja magát. szerintem simán dobogós is lehetne, nincs sz*rrá psezve a képe... am eszméletlen kik vannak most az első húszba-.-
15/18 anonim válasza:
Engem legjobban a Duong Klaudia irritál... Az a tipikus beképzelt 14 éves nagyképű kis p!csa. Idegesítően nagy szemekkel...
Egyébként nincs kedvencem, ha annyira választanom kellene Valocik Cintia arca nagyon tetszik az igazolványképén, olyan aranyosnak tűnik. Ő már legalább betöltötte a 18-at! :D
16/18 anonim válasza:
ismerem a kis duongot ;) ribanc ráadásul roma is.
17/18 anonim válasza:
EGYÉRTELMŰ:ORCSIK DÓRI!!
korához képest okos is.szimpatikus!
18/18 anonim válasza:
duong klaudia nem roma egyébként hanem félig vietnámi vagy hogy de amugy szerintem semmi szép nincs benne csak az agyon photoshoppozott képei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!