Hogy legyek szebb?

Figyelt kérdés

Nem az egómat akarom növelni, csak engem zavar a külsőm :P

Az arcom pattanásos, a hajam barna, és frufrum van, de majd ombre hajat szeretnék. Van egy kis hasam is, azt szeretném leadni, de nem tudom, hogyan. Nincs túl sok pénzem, de új ruhákat szeretnék. Sminkelni nem szeretnék, max. korrektor, vagy BB krém.

14/L

2014. jún. 6. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Téged véletlenül nem Vikinek hívnak? Mert egy ismerősömnek is ugyanezek a jellemzői vannak.

Amúgy a kérdésre: Használj BB krémet az arcodra, és a Garniernek az arckefés lemosóját. Ruha: menj el turkálókba, pár száz Ft-ért beszerezhetők a legmárkásabb ruhák is -nagy részükben benne vannak a címkék is, hogy mennyibe került eredetileg-.

Has: fuss/szobabiciklizz 30 percet HETENTE MAX. 3-4-szer, mert ha többször csinálod, a szervezeted és a tested meg fogja unni, és nem fogod tudni magad rávenni.

a8 (ha ismersz, tudod mit jelent)

2014. jún. 6. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

És nem, nem Vikinek hívnak, de legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül :D

2014. jún. 6. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:

aerob mozgás (pl biciklizés) + étrend. nézz utána!

ombre haj tetszik,csak már mindenkinek az van.. :/

ruhákat amiben jól éreznéd magad.

sminkben meg szolidan. az szép, ha kiemeled picit a szemed.

2014. jún. 7. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:

A szem kiemelésén mit értesz?

2014. jún. 7. 19:17
 5/6 anonim válasza:
például szempillaspirál. Egészen más lesz tőle a tekinteted :)
2014. jún. 8. 11:09
 6/6 A kérdező kommentje:
2014. jún. 8. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!