Így is megoldható a műköröm?
Figyelt kérdés
Majd kicsit később szeretnék műkörmöt, csak az a gondom, hogy az eggyik kezemen a körmöm, vagyis nem a körmöm hossza, hanem maga az egész köröm ágyam- és köröm területe nagyon kicsi, sokkal kisebb az eggyik kezemen a körmöm formája, keskenyebb. Nem tudom mitől, magába elég hülyén néz ki. A műkörmös meg tudja úgy csinálni hogy a műköröm ne legyen az eggyik kezemen "kisebb" mind a másikon? Fogalmam sincs mitől kisebbek a körmeim területe az eggyik kezemen, sajnos csúnya.2009. dec. 31. 19:27
1/8 A kérdező kommentje:
kisebb is az eggyik kezemen, meg sajnos sokkal keskenyebbek a körmeim az eggyik kezemen..
2009. dec. 31. 19:28
2/8 A kérdező kommentje:
Olyan az eggyik kezemen a körmöm mind egy kislánynak.. olyan mind ha megállt volna a fejlődésbe az egész "köröm rész ".. félek, hogy így nem lesz sose egyforma a műköröm.
2009. dec. 31. 19:33
3/8 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom, hogy mitől kisebb az egyik, de a műkörmös meg tudja csinálni, hogy mind a kettőn szép legyen és egyforma. B.Ú.É.K. !
4/8 anonim válasza:
simán megtudja csinálni egy műkörmös.
5/8 anonim válasza:
Simán menni fog, nem akadály ha pici a körmöd, a hossza természetesen ugyanakkora lesz, a tipnek azt a végét fogja egy kicsit lerövidíteni tip vágóval amelyiket a körmödre ragasztja, így megtudja majd reszelni és nem lesz gond a tip felhelyezésével sem
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! És az nem lesz gond, hogy az eggyik kezemen a körmeim szélesebbek mind a másikon? nem fog hülyén kinézni?
2010. jan. 1. 18:33
7/8 anonim válasza:
Ha jó műkörmöshöz mész akkor semmi nem fog látszani, hogy az egyik kezeden kisebb a köröm.
egy műkörmös
8/8 anonim válasza:
Most ezt így nagyon nem tudom elképzelni, és lehet hogy csak neked szembetűnő a két kezed közti különbség. nem látszódhat nagyon, neki ezt meg kell tudnia csinálni normálisan, más meg csak akkor fogja észrevenni hogy a két kezed között különbség van ha egymás mellé rakod őket és kb 10 cmről nézi, aki ebbe nincsen benne nem fogja észrevenni, a műkörmösnek meg törekednie kell majd arra hogy minél kevésbé látszódjon a kettő közti különbség, mondjuk én olyanhoz mennék aki nem most lépett ki a suli padból az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!