Mást is követnek a biztonsági őrök a Rossmannba? Nekem ez nagyon kellemetlen.
Nagyon ciki mikor tampont, sminket válogatok (ami tudjuk, hogy nem 2 perc, mire megtalálod a hozzád passzolót) vagy a ragyáim ellen valamit és 2 méterről figyel.
Normálisan fel vagyok öltözve, nem szándékozom lopni, soha nem is tettem, fehér a bőröm (az előítéletek miatt írom, hozzáteszem én nem vagyok előítéletes).
Csupán női dolgokat akarok venni és elég kellemetlen mikor 2 méterről valaki ezt végigkíséri, esetleg követ. Annyira zavarba jöttem, hogy figyelt és a lopást feltételezi rólam, hogy a fele dolgot nem vettem meg, amit akartam.
Ti beszólnátok vagy beszóltatok már nekik? Mást is követnek? Lehet, hogy tényleg tolvaj fejem van csak nem tudok róla? :D
Ez a dolga. Engem is követ... de ez van. Hiába mondjátok, hogy fehérek vagytok, meg nem úgy néztek ki, mint aki lopna, én sem, de nem is hinnétek kik a legnagyobb tolvajok. Van, hogy a fullos cicababák pakolnak a táskába, pedig aztán ők is ki tudnák fizetni a doboz tampon árát.
Múltkor szerintem engem hülyének néztek, mert kb az összes óvszert megvizslattam, hogy mekkora az átmérőjük :D (fő a kényelem)
Érdekes hogy mindenkinek ugyanaz a tapasztalata, velem még sose történt ilyen. Talán mert nem tini vagyok (elnézést, ki tudja mi jár a biztonsági őrök fejében). De nem is vagyok biztos benne hogy nálunk van biztonsági őr. Ha van is, max 1, vevő meg legalább 4-5 szokott lenni, a nagyobban meg akár 20 is.
De a felbontogatott sminkcucc dolog megmagyarázza miért jelez mindig az a zenélő bigyó a sminkes résznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!