Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Szép...

Mi a véleményetek? Szép vagyok? (KÉP) Lehetnék modell?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

2014. jún. 1. 19:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%
Alkatra nagyon nem. Arcra meg nem lehet megállapítani szinte, annyi rajtad a festék meg effekt. Csinos meg helyes vagy, de nem hiszem, hogy valaha is sikereket érnél el modellként. Ha mégis megkeresnél egy ügynökséget, olyan képet küldj nekik, amin látszik a szemed a festék alatt, így nem vennének komolyan. Ja és az effekteket is hagyd le a képekről. (és húzz be annak, aki a szemöldöködet csinálta, borzalmas és előnytelen, többet ne bízd rá)
2014. jún. 1. 21:21
 12/28 anonim ***** válasza:
51%
A múltkori kérdésre is: szép vagy és aranyos DE NEM modelkalkat semenyire.
2014. jún. 2. 00:46
 13/28 anonim ***** válasza:
48%
látszik,hogy próbálsz szép lenni de nagyon ormótlan arcod van olyan ilyesztő közelről nem vagy szép nagyon széles az orrod és a szád is fura a szemöldöködmeg borzalmas átlag test végül is átlag alati vagy.
2014. jún. 2. 07:29
 14/28 anonim ***** válasza:
67%
Nem írtad le a méreteidet, de kép alapján nem épp modell-alkat vagy. Ne értsd fére, csinos vagy, viszont a modellek vékonyabbak, s kép alapján valami nagyon magasnak sem tűnsz. Az arcod aranyos, és szerintem inkább fotómodellnek lennél jó. De a korod is fontos tényező, ha olyan tizennyolc körüli vagy (és én annyinak tippellek) akkor már elég nehéz befutni a divatszakmában.
2014. jún. 2. 15:28
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon átlag. Helyes vagy meg szép de modellkedéshez semmi különleges nincs benned. Ahogy írtam a választ már el is felejtettem hogy nézel ki.
2014. jún. 2. 17:31
 16/28 anonim ***** válasza:
51%
2014. jún. 2. 17:54
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
szép vagy
2014. jún. 2. 18:45
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem különösebben tetszel. Nagy az orrod, vékony a szád és nagyon rossz a szemöldököd. Látszik, hogy adsz magadra meg csinos is vagy, de átlagosan. Egyáltalán nem vagy modellnek való, teljesen átlagos arcod van.
2014. jún. 3. 18:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Alkatilag egyáltalán nem vagy való modellnek, az arcodat is inkább bájosnak nevezném, mint szépnek/különlegesnek. Ettől függetlenül ha a képekre nézek, egy igényes, kedves arcú, csinos lányt látok.
2014. jún. 4. 18:40
 20/28 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nagyon szép vagy, és nagyon tetszik a hajad+szemed. :)

Az első képen lévő hajat azt hogyan csinálod? Vagy magától áll így ilyen szépen?

Egyébként hasonlítasz egy ismerősömre, őt is nagyon szépnek tartom. Szerintem az összes kék szemű és szőke hajú lány olyan bájos, és ezt női szemmel mondom, és nem vagyok leszbikus vagy ilyesmi :D

Kifutós-divatházas modellnek szerintem nem lennél jó, láttál már sok modell, hogy azok hogy néznek ki?...egyáltalán nem szépek, csontos, vézna, savanyú fejűek... különlegesnek különlegesek, de sokan inkább azért, mert eltérnek a szép átlagtól (nagyon elálló fülek, 1méternyi foghíj elől, fiúsak stb..)

Fotómodellnek szerintem jó lennél, keríts valami ismerőst aki csinálgat portfóliót meg fotózgat.. (ma már úgyis szinte mindenki dj vagy "profi" fotós ugyebár :D)

Szép képeket lehetne rólad készíteni :)

(a szemöldököd tényleg nem előnyös, azt majd valamikor kezeltesd) :)

2014. jún. 9. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!