Miért mondja magát az összes vékony lány túlsúlyosnak?
Mindenki azt mondja rám,hogy önértékelési zavaros vagyok,meghogy beteg az agyam,meg tök egyszerűen hülye vagyok,meg hasonlók.
Barátnőim 50,54,46,57 kilósak,kb. mind álomalakkal rendelkeznek. Folyton csak azt hallom tőlük "Fogyni akarok" "Nagy a seggem" Dagadt vagyok
Észre se veszik,hogy nekem ez milyen rosszul esik,és elmondják magukat mindenféle dagadtnak,és akkor el se bírom képzelni,mint gondolnak rólam. Nem egyszer vették már az étvágyam ezzekkel a hülyeségekkel.
Amikor pedig tökre berágok,hogy legyenek szívesek,ne előttem beszéljék meg a problémáikat,mert én tényleg dagadt vagyok,és nekem ez tényleg rosszul esik,akkor meg mindenki jön nekem ezzel a kamu dumával,hogy én milyen vékony vagyok.
Mostanában ez a divat,hogy a kilátszik a csontja,meg bikinihidat akar,meg mindenféle hülyeség,és akkor ő akar fogyni,én meg tűrjem,hogy folyton csak hazudnak nekem,és mindig előttem vitatják ezt meg?
Természetesen mindenkinek lehet véleménye...
Elmondja a véleményét egyszer-kétszer,jó oké,de azért naponta 5x hallgatni egy vékony csajtól,hogy ő dagadt egy dagadt csajnak elég bosszantó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!