Fiúk nektek bejön, ha egy lány magas?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 182 centi..úgy érzem ez pár srácot megrémít körülöttem mégha tetszek is nekik.2014. jún. 1. 15:05
3/12 anonim válasza:
ha szép arc társul mellé akkor nyerő ügy.
4/12 anonim válasza:
nekem tetszik, ha magas, de ezen nem múlik semmi.
am én 188 cm vagyok
6/12 anonim válasza:
r3d4me te a 165 centiddel menj homokozni :D
7/12 anonim válasza:
184 vagyok, de nekem is mindig azt mondták hogy zsiráf, most végre visszaadhattam:D
8/12 anonim válasza:
mér neked bejönnek az alacsonyabb fiúk?
gondolom a magasaknak semmi bajuk vele. aki 2 m magas sztem nem is keres nálad alacsonyabb csajt
9/12 anonim válasza:
ne foglalkozz a seggdugaszokkal, a magas emberek szebbek mint a 160 centis kertitörpék. azokat én simán átlépem.
27/N/190 centi
10/12 anonim válasza:
#9 nagyon brutál lehet :D de amennyire gáz 160 centisnek lenni fiúként, legalább annyira gáz 190-esnek lenni lányként, szóval azért ne szállj el magadtól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!