Milyen jó tartós hajszinezőt tudtok mondani?
Figyelt kérdés
középbarna vagy nugát árnyalatú hajat szeretnék irjatok jó szineket meg márkákat
vagy még melíron/ ombree hajon gondolkodom középbarna hajam van és világosabb tincseket szeretnék alulra
szerintetek melyik jobb?
2014. máj. 31. 20:03
1/3 Deliverance válasza:
A l'oreal hajszínezők jók, a castingot használtam. Nagyon sokféle szín van, biztosan találsz neked megfelelő barnát. Viszont én úgy tudom, hogy színezővel világosítani nem lehet a hajszínen, mert fura eredményt kaphatunk.
2/3 anonim válasza:
Fodrászkellékesben találsz megfelelőt, drogériásat ne vegyél, egyiknek sem olyan a színe mint a dobozon. És világosítani nem tudnak a színezők.
3/3 anonim válasza:
Világosítani szőkítőporral lehet. Úgy hallottam, hogy lehet valamilyen koktélban is használni, úgy nem roncsol annyira.
Youtube-n meg tudod nézni, hogy lehet házilag ombre-t csinálni, így keress rá: how to make ombre hair at home
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!