Tudtok JÓ fehér vagy ezüst hajszínezőt mondani (vagy olyan márkát, ami gyárt ilyet)?
Akkor ne szinezőt keress, hanem festéket. Azok hatnak hosszabb ideig és mosás-állóak is.
A szinezők, amiket minden mosás alkalmával fel kell tenni, mert a korábbi lejön a mosás során. Én a Callos gyártmányt használom, igaz, hogy samponnak van írva, de attól függően, milyen hosszú ideig hagyod a habot a hajadon, attól függően adja az ősz, vagy ezüst színt, esetleg hagy valamit még az eredeti árnyalatból.
(Már a 100-asok is árulják, cca 500 .-/flakon.
És mi a pontos neve annak, amit te használsz?
Egyébként azért kéne hajszínező, mert festéket próbált egy párat már, és egyik se vált be (élen a palette és garnier ezüst szőkéjével)
Callos gyártmány, bementem a 100-asba, mert nekem is úgy mondták, és kértem az eladótól a hamvasító hajmosó, szinezőt.
Aztán láttam az oldalára írva, hogy alapjaiban sampon. Kb. 10-15 percig hagyod a habot a hajadon, akkor egyszínű, szép fehér lesz a hajad. Állítólag, aki ennél is tovább tartja rajta, akkor kezd el (biztos láttál már) olyan kékes-lilás-őszes árnyalatot venni.
Én magam csak megmosom vele, 2-3 percet hagyok neki, így még nem vagyok tőle teljesen fehér-ősz, de nem is vagyok annyira tarka, mint nélküle.
Köszönöm a választ...:)
Megy a zöld...:D
Kallos professional Shampoo Sliver reflex.
Szurke dobozban van,elol sotetkek es irja ezeket rajta.Majd alatta hogy ezust szinezo sampon.
Maga a sampon (ne ijedj meg tole) borzasztoan sotetkek,majdnem fekete,de nagyon jo. en 10 percet hagytam rajta mert a fekete hajamat kiszivattam,es csunya voroses lett,ez sokat enyhitett rajta. Inkabb latszott barnanak mint vorosnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!