Ha nyílna egy Emo bolt a Wstendben, mit várnátok, mit lehessen ott venni? És milyen nevet adnátok neki?
te jó ég...különösen nincs gondom az emo-kkal csak hát idegesít a jelenlétük és legszivesebben fejbelőném mindet nah de visszatérve a kérdésre fekete poló kizárólag Női gatya penge hajvasaló...jah és a neve: hátt talán annyit h:
ha bu.zi vagy gyere be!
Én nem vagyok emó, nem is vagyok odáig értük, de annak örülnék, ha lenne egy olyan bolt, ahol lehetne végre kapni például olyan pulcsikat, aminek a kapucniján fül van.
Primp, Addicted, Liquorbrand, meg ilyen stílusú ruhákat. De azért lehetne egy webshopja is, mert Én debreceni vagyok:P
23/L
Fekete körömlakkot el ne felejtsétek.:)
Én is hasonló ötleten gondolkodok,Na nem Emo stilusban:D
Pulóvereket,pólókat,alsógatyákat csinálok amiket máshol nem lehet beszerezni.Egyenlőre még csak egy weblapot sikerült szerkesztgetnem,de ha lenne lóvém hogy üzletet nyissak,biztos nem ilyen emós cuccokat akarnék eladni.
tökjóh lenne^^ a neve lehetne rainbow ( tarka) *csőgatyákat (pink,lila ,kék, zöld, sárga, piros, fekete)
*cipők
*pólókat olyan "feszülőseket" sokféle mintákkal/márkákkal/szinekkel
*öveket ( szegecselt, sima(szines : pink-fekete, lila fekete , koponyás; övcsatok: pengés, playboy-os, hello kitti-s, szives, "love"-feliratos)
*pulcsik
*kabátok
*lábszárvédők
*harisnyák
*zoknik
*kesztyűk
*sálak
*karkötők
*haj/szemfestékek sokszinben (rúzs pipere cuccok)
*körömfestékek
*műhaj\tincsek
*párnák
*plüssök
*ajándéktárgyak pl: bögre, kulcstartó, gyujtó stbb.
Jólenne ^^ bár ami igaz igaz lehetne webshopja is majd :33
galaxisos cicanacik
póthaj
hajfestékek színesek (mert én is sokéig kerestem pinket de a webshopra szántam magam :p)
övék,
piercingek,
fülbevalók,
bőrkabátok,
bandás pólók,
csőgatyák,
karkötők főleg szögecses,
hajpántok,
fekete műrózsa *------* xD (elszálltam)
fültágítók,
macis pólók,
füles pulcsik,
póthaj,
sminkek,
vannak ien egyedi csattok is mint pl.: csontváz kéz,
hajvasaló,
bandás cuccok minden mértékben *---* pl.: Motiness In White, Black Veil Brides, Sleeping With Sirens,
jah és lehetne fodrász is meg olyan emberke aki ért a pc berakáshoz fül yukasztáshoz meg minden XD
Na jó elszálltam :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!