Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha nyílna egy Emo bolt a...

Ha nyílna egy Emo bolt a Wstendben, mit várnátok, mit lehessen ott venni? És milyen nevet adnátok neki?

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 11:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Hát persze hogy az oltogatásokat kapják.ÉS miért is?? MERT RÁSZOLGÁLNAK!Netre felpakolják magukat,ahogy éppen szabdalják a kezüket és stb...undorító és szánalmas.Mind1iket olrvossal kéne kezeltettni...Ez az én véleményem,én boldogan vagyok,de ha rájuk nézek:O fúúúj...igénytelen kis feltünési viszketegségben szenvedő magábafordulo,magamutogató divatcucc....
2010. jan. 1. 17:13
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Az Emo boltra nemtudok mit írni, szerintem felesleges. Viszont írtad, hogy olyan lenne mint a Claire's. Az jó lenne! :) Nyáron voltunk ilyen boltban, sokan lányok, és egyikünk se volt emo, mégis nagyon sokáig voltunk az üzletekben, több városban is. (Én például fülbevalót vettem, de ha lett volna több időnk, biztos vettem volna mást is :) Szóval én nagyon örülnék neki ha lenne ilyen üzlet Magyarországon. És nem feltétlenül az emok járnának oda...
2010. jan. 3. 18:22
 13/22 anonim válasza:
60%

te jó ég...különösen nincs gondom az emo-kkal csak hát idegesít a jelenlétük és legszivesebben fejbelőném mindet nah de visszatérve a kérdésre fekete poló kizárólag Női gatya penge hajvasaló...jah és a neve: hátt talán annyit h:

ha bu.zi vagy gyere be!

2010. jan. 3. 21:08
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem gondolom, hogy az ilyen idióta beállítottságú gyerekek alá még lovat kellene adni, nekik való bolt létrehozásával! Ne húzzuk őket inkább mégjobban a mélybe, ha nem muszály! Egyébként mire megnyílna a bolt, az emo-nak már se híre, se hamva szerencsére.
2010. jan. 5. 11:09
 15/22 anonim ***** válasza:
57%

Én nem vagyok emó, nem is vagyok odáig értük, de annak örülnék, ha lenne egy olyan bolt, ahol lehetne végre kapni például olyan pulcsikat, aminek a kapucniján fül van.

Primp, Addicted, Liquorbrand, meg ilyen stílusú ruhákat. De azért lehetne egy webshopja is, mert Én debreceni vagyok:P

23/L

2010. jan. 5. 14:01
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
Én azt a nevet adnám neki hogy emógenyók boltja:D
2010. jan. 5. 15:31
 17/22 anonim ***** válasza:
61%

Fekete körömlakkot el ne felejtsétek.:)

Én is hasonló ötleten gondolkodok,Na nem Emo stilusban:D

Pulóvereket,pólókat,alsógatyákat csinálok amiket máshol nem lehet beszerezni.Egyenlőre még csak egy weblapot sikerült szerkesztgetnem,de ha lenne lóvém hogy üzletet nyissak,biztos nem ilyen emós cuccokat akarnék eladni.

2010. jan. 5. 15:41
 18/22 anonim ***** válasza:
59%

tökjóh lenne^^ a neve lehetne rainbow ( tarka) *csőgatyákat (pink,lila ,kék, zöld, sárga, piros, fekete)

*cipők

*pólókat olyan "feszülőseket" sokféle mintákkal/márkákkal/szinekkel

*öveket ( szegecselt, sima(szines : pink-fekete, lila fekete , koponyás; övcsatok: pengés, playboy-os, hello kitti-s, szives, "love"-feliratos)

*pulcsik

*kabátok

*lábszárvédők

*harisnyák

*zoknik

*kesztyűk

*sálak

*karkötők

*haj/szemfestékek sokszinben (rúzs pipere cuccok)

*körömfestékek

*műhaj\tincsek

*párnák

*plüssök

*ajándéktárgyak pl: bögre, kulcstartó, gyujtó stbb.

2010. jan. 5. 20:19
 19/22 kittike768 válasza:

Jólenne ^^ bár ami igaz igaz lehetne webshopja is majd :33

galaxisos cicanacik

póthaj

hajfestékek színesek (mert én is sokéig kerestem pinket de a webshopra szántam magam :p)

övék,

piercingek,

fülbevalók,

bőrkabátok,

bandás pólók,

csőgatyák,

karkötők főleg szögecses,

hajpántok,

fekete műrózsa *------* xD (elszálltam)

fültágítók,

macis pólók,

füles pulcsik,

póthaj,

sminkek,

vannak ien egyedi csattok is mint pl.: csontváz kéz,

hajvasaló,

bandás cuccok minden mértékben *---* pl.: Motiness In White, Black Veil Brides, Sleeping With Sirens,

jah és lehetne fodrász is meg olyan emberke aki ért a pc berakáshoz fül yukasztáshoz meg minden XD

Na jó elszálltam :D xD

2014. márc. 4. 15:10
 20/22 anonim válasza:
legyen olcsóbb mindennél és megyek :DD
2014. máj. 14. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!