Ha nyílna egy Emo bolt a Wstendben, mit várnátok, mit lehessen ott venni? És milyen nevet adnátok neki?
Kiegészíteésként még odaírnám, hogy e-mailt írjatok ha jó ötletetek van, ide: emoshop@index.hu!!
És az elképzelésben szereplő bolt...ilyen még nincsen Mo.n:P
Minek ilyen bolt? Ott vannak a New Yorker, Bershka stb üzletek, ott egy emo simán tud vásárolgatni.
Fölösleges egy méregdrága üzletet nyitni ilyen hülyeséggel.
Ja, nem vagyok érintett :)
24/L
Itt nem valószinű, hogy fogsz hasznos tanácsot kapni, csak oltogatásokat.
Én nem vagyok emo, de ahogy elnézem őket, én a következő dolgokat javasolnám:
- Skelanimals, ezt Mo.-n úgysem lehet még beszerezni, biztos népszerű lenne.
- cipők, főként olyan márkák, amik külföldi emo körökben divatosak és Mo.-n egyelőre nem/nehezen elérhetők
- kiegészítők: fülbevalók, gyűrűk, karkötők, nyakláncok, piercingek különleges mintával (pl. Skelanimals szerű) ill. hagyományos színes-szegecses dolgok
- ruhák: olyan jellegűek, amik pl. Speedben, New Yorkerben is kaphatóak
- sapkák
A nevet illetően nem nagyon tudok mit mondani, lehetne emo shop :D Bár ezzel nem hiszem, hogy túl népszerű lenne:) Valami hangzatos nevet javasolnék, amiben nincs benne stílus meghatározás, mert ezzel leszűkítenétek a vásárlókört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!