Hogy tetszik ez a lány, hány kg lehet?
Figyelt kérdés
A képet netről szedtem, nem én vagyok. Szerintetek, ha mondjuk 160cm, hány kg lehet?
A tetkóktól most tekintsünk el, csak a testet vegyük figyelembe. Nektek ez már túl sok? Ilyen testtel lehet pl. strandra menni?
(sztem hasonló lehetek)
2014. máj. 29. 22:16
1/11 anonim válasza:
160 cm-hez ez kb 80 kg lenne, és ez igen sok, legalább 20 kg fölösleg van rajta. Szerintem bikini nem jöhet szóba, esetleg egybe fürdöruha, de semmiképpen sem gusztusos látvány.
2/11 anonim válasza:
Én is 80-ra saccolom. Bármilyen testtel lehet strandra menni, de attól még nem esztétikus látvány..igen, ez már túl sok.
3/11 anonim válasza:
A szépséget nem a súly adja. Sztem ez még simán belefér abba h elmenjen a strandra és nem feltétlen kell mindent eltakaró, öregasszonyos fürdőruha hozzá. Ettől sokkal de sokkal nagyobbakat is látok a strandon. Am meg akinek nem tetszik az forduljon el.
4/11 anonim válasza:
160-hoz 65-70, bár szerintem magasabb.
5/11 anonim válasza:
Én is 160cm vagyok, de ennél sokkal vékonyabb, és úgy vagyok kb. 53kg, régebben voltam egy kicsit kövérebb, akkor 65kg körül voltam, de még akkoris jóval vékonyabb voltam, mint a képen a lány. Szerintem olyan 80kg körül lehet legalább.
6/11 anonim válasza:
65. Nekem ezeken a képek alapján nem tűnik annyira daginak, de ráfér némi sport és normális kaja.
7/11 anonim válasza:
Egyébként tudom, hogy ki ez. :)
8/11 anonim válasza:
Kövér,nem is kicsit.Ez még egy törzshajlítást sem csinált soha életében!
9/11 anonim válasza:
"nem is kicsit"??? De, pont hogy kicsit kövér :). A nagyon kövér az ilyen: [link]
10/11 anonim válasza:
Ha abból indulok ki, hogy 160 centisem, 75 kilóval (hál istennek az már a múlt :D) mennyivel "vékonyabb" voltam, kisebb hassal, vékonyabb karral és combokkal, ez a lány minimum 80 kg-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!