Szerintetek Bill Kaulitz-nak való a modellkedés? Képek lent.
Karl Lagerfeld, Wolfgang Joop és még egy csomó divattervező és fotós teljesen odáig van az arcáért, de ti mit gondoltok?
Igen, mindenképp, gyönyörű arca van.
Csak egy kérdés, mert én nem tudok róla túl sokat, azt tudtam, hogy zenész és ennyi. Szóval engem nem zavar, nincs bajom a melegekkel, de ő az amúgy?
Én olvastam már több vele készített interjút, és azt mondta nem tudná elképzelni, hogy valaha férfivel járjon, és hogy onnan ered, hogy szeret sminket hordani, hogy rajong a vámpírokért, boszorkányokért és szeret kitűnni...vagy valami ilyesmi. :D
Egyébként mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat és mennek a "zöld kezek"...várom a további véleményeket. :)
Szerintem nagyon jó modell lenne, magas, vékony, szép az arca, jól áll neki a smink (nekem nem tűnik tőle b*zisnak).
A stílusa meg elég extrém. Azért is tűnik ki, mert ahogy írtad, vállalja hogy szereti a vámpírokat, boszorkányokat meg a sminket, és ezt azért nem sok pasi mondja így ki nyíltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!