Szerintetek hogy állnak nekem ez a hajszin? Hogy lehetne ebbőla fekete hajból ilyet kihozni rossz választás volt ez a szin vagy szerintetek jól állna?
Most ilyen a hajam
Ilyen hajfestéket vettem
és ilyen szinűt szeretnék
csak sajnos nem volt a boltba oylan amivel ezt régen festettem... és próbáltam hasonlót venni kiváncsi vagyok szerintetek hogy állna nekem ez a szin amiylenre szeretném festetni...
Volt már....-.-"A kérdésed, a képeid meg minden:D
Hányszor fogod még kirakni magad ide?! Azon gondolkodom h létezik e még olyan témakör ahol nem olvastam a kérdéseidet, és nem láttalak volna?!Mondjuk nem hinném h lenne!:DxD
Tényleg uncsi, hogy minden nap kiraksz egy ilyen kérdést..lassan többet látlak, mint a szüleimet..
Egyébként igen, szerintem jobb lenne, ez a fekete borzasztó. De, ha rákened a feketére ezt a világosat, nem fogja befogni.
Hidd el, el fogod rontani az egész hajad.
Látszólag dús és szép hosszú fekete hajból nagyon nehéz világosítani akár 1-2 árnyalatot is.
Próbáld fodrásszal bemelíroztatni kicsit és aztán már könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!