Katy123789 kérdése:
Ferde köldök piercing?
Figyelt kérdés
2,5 hónapja csináltattam a köldök piercinget('14 március 17). Akkor teljesen egyenes volt, most viszont ferde.. Egyenesen lett szúrva. Bejelölték, stb. Sok gondom volt vele, mert lassan gyógyult, pedig kezeltem ahogy mondták. És sosem felejtettem el, vagy ilyesmi. Sokáig piros volt, majd utána eltűnt a pirosság, viszont száraz volt.. Utána picit volt piros, de gennyezett eléggé. Már a genny is eltűnt pár napja. Lett egy dudor is, de már az is eltűnt. Most már majdnem teljesen szép, fájni már egyáltalán nem fáj, viszont ferde... Valahogy "arébb ment" a lyuk. Már múltkor észrevettem, és újra átböktem a pc végével, mert a szár az egyenesen van, csak közvetlen a kimenet költözött arrébb. De most jobb a helyzet, de még mindig ferde kicsit.. Mit tudok vele kezdeni? Visszamenjek a piercingeshez? Átbökjem megint, egy kicsit arrébb? /Eléggé zavar, mert már más is észrevette h ferde.. / Előre is köszi! /köldök pc-sek: nektek mennyi ideig gyógyult?/2014. máj. 28. 21:24
1/2 anonim válasza:
Már akkor vissza kellett volna menned mikor begyulladt.
Igen, menj vissza, és mondj el mindent.
2/2 A kérdező kommentje:
A gyulladással felesleges visszamenni... Az természetes. Majdnem mindenkinek begyullad. 10 emberből kb 6-8-nak. Valaki esetleg, még valami ötlet?
2014. máj. 28. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!