A váll szélesség nem tuti, magamnak mértem és lehet, hogy a felkarom kitartott pár centit.
Eddig nem tapasztaltam, hogy szorítana, vagy bevágna. Inkább, hogy ki akar felül esni.
2014. máj. 27. 13:39
8/9 anonim válasza:
Ez tuti homokóra, nekem is ez van 10 centivel magasabban és cirka 10 kilóval több verzióban, csaknem ugyanilyen centikkel :D Nekem viszont D-s, ezt nem értem. Még az átlag bolti C kosarasok is kicsik, hát még a kínaik, bár ezek a kalkulátorok mindig pár centin sz..rakodnak. Amúgy, a B-t pláne nem tudom mire vélni o.O Nekem az nagyon rég volt jó és mondom kb egyek a méreteink.. vagyis hát nekem mindig arányosan 20 cm különbség van közte.. szóval kicsit "teltebben" 93 centis mellel 73 cm volt mell alatt, lefogytam 57 kilóra egyszer, akkor mell alatt 70 volt, mellbőség 90... na ez homokóra amikor ilyen arányosan fogysz - szóval nyugi, az vagy:)
2014. máj. 27. 15:34
9/9 anonim válasza:
Ha felül ki akar esni, akkor egyértelmű, hogy kicsi a kosár!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!