Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Homokóra csak telt keblekkel?...

Homokóra csak telt keblekkel? Akkor nekem milyen az alakom?

Figyelt kérdés

Én mindig is homokórának tudtam magam, de most olvasom, hogy azoknak teltek a keblei. Akkor én milyen alkat vagyok?

163 cm magas, 52 kg.

Váll 100 cm

Mell: 93 cm

Derék: 62 cm

Csípő: 92 cm

Kosárméretem egy kalkulátor szerint 75C, de én eddig csak 75B melltartókat hordtam, bár megér egy próbát a C kosár.

Szerintetek?

2014. máj. 27. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez homokóra alkat. Ekkora mellbőséggel pedig a 75B biztosan kicsi.

Nekem kisebb a mellbőségem valamivel és 75C vagy 80B (ez nagyobb mint a 75B) melltartó a jó fazontól függően.

2014. máj. 27. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:

A vállad miatt még "erősebb" alkat is vagy a homokóránál! Fordított háromszög, vagy "top hourglass" (erős vállú homokóra):

[link]

A melltartó pedig attól függ, hogy hol veszed.

2014. máj. 27. 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Mennyi a mell alatti bőséged? A hátad széles ugye?
2014. máj. 27. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Mell alatti körfogatod mekkora?
2014. máj. 27. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:

[link] Itt nézve van az 75D is. Nem kell igazgatnod soha? Nem vág be, hónalj alatt, merevítő alatt se lóg ki semmi a kosárból?

Ha ilyesmit látsz magadon, kicsi a kosár: [link]

2014. máj. 27. 11:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Elég az 75C-nek, ez a kalkulátor nekem is egy mérettel nagyobbat mutat: 75F-est,de az meg már nagy nekem.

Amúgy simán lehetsz fordított háromszög 100-as vállal meg 92-es csípővel. De csak számok alapján dönteni nehéz.. Csalóka tud lenni. :D

2014. máj. 27. 12:58
 7/9 A kérdező kommentje:

75 cm a mell alatti körfogat.

[link]

Ezzel a kalkulátorral néztem.

A váll szélesség nem tuti, magamnak mértem és lehet, hogy a felkarom kitartott pár centit.

Eddig nem tapasztaltam, hogy szorítana, vagy bevágna. Inkább, hogy ki akar felül esni.

2014. máj. 27. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez tuti homokóra, nekem is ez van 10 centivel magasabban és cirka 10 kilóval több verzióban, csaknem ugyanilyen centikkel :D Nekem viszont D-s, ezt nem értem. Még az átlag bolti C kosarasok is kicsik, hát még a kínaik, bár ezek a kalkulátorok mindig pár centin sz..rakodnak. Amúgy, a B-t pláne nem tudom mire vélni o.O Nekem az nagyon rég volt jó és mondom kb egyek a méreteink.. vagyis hát nekem mindig arányosan 20 cm különbség van közte.. szóval kicsit "teltebben" 93 centis mellel 73 cm volt mell alatt, lefogytam 57 kilóra egyszer, akkor mell alatt 70 volt, mellbőség 90... na ez homokóra amikor ilyen arányosan fogysz - szóval nyugi, az vagy:)
2014. máj. 27. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha felül ki akar esni, akkor egyértelmű, hogy kicsi a kosár!
2014. máj. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!