Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A hegyes köröm már tényleg...

A hegyes köröm már tényleg nem divat?

Figyelt kérdés

Légyszi ne "oltogassatok", csak válaszoljatok a kérdésemre...

:)

2009. dec. 30. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Hát szerintem nem. És nekem nem is tetszik. :-S
2009. dec. 30. 09:45
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem még divat, nekem tetszik, de nekem nem hegyes, mert mindig letörtem a hegyét, így maradtam a kockánál.
2009. dec. 30. 09:49
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Szia!

Abszolut divat nekem is olyan van és nagyon kényelmes.

2009. dec. 30. 10:14
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
szerintem divat még és szilveszterre pl nagyon is illik, ráadásul sok műkörmös álma mert nagyon nagy a diszítési felülete :) de szerintem lehet hogy a mandula lesz ezután mert nagyon sok helyen egyre többet látni belőle és nagyon is szép :)
2009. dec. 30. 11:33
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
nekem a lekerekített vagy pediga szögletes jön be
2009. dec. 30. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Elvileg divatos. Más kérdés, hogy visszataszító.
2009. dec. 30. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem most épp az a divat, boldog-boldogtalan azt visel.

Az szerintem is más kérdés, hogy a belem kijön tőle... bocs, de szerintem iszonyú ízléstelen és ronda.

Ha ilyet meglátok egy csajon már menekülök is...

2009. dec. 30. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
én inkább úgy mondanám hogy egy bizonyos réteg divatja a nagyon csúcsos, én magamnak megépítettem, kiváncsiságból az egyik kezemre, de elviselhetetlen nem lehet vele fogni, és ez nem olyan embereknek való akik mosogatni meg nagytakarítást akarnak csinálni...
2009. dec. 30. 17:05
 9/11 anonim válasza:
100%
A műkörmös szakmában most marha felkapott, mivel minden minta szebben is mutat rajta, de kukkants be a nalis.hu-ra, meglátod teli van ott is mindenki azt csinál.
2010. márc. 16. 22:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Divatnak nagy divat. utolsó elötti hozzászólónak: nekem nagyon régóta vannak nagyon hosszú és hegyes körmeim, és nagytakarítástól a mosgatásig mindent eltudok vele végezni, soha semmiben nem zavart, a legelején volt furcsa amikor még nem szoktam meg! Engem pl. a kocka zavar. Mindent szokni kell.

Egy műkörömépítő

2010. jún. 20. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!