A hegyes köröm már tényleg nem divat?
Figyelt kérdés
Légyszi ne "oltogassatok", csak válaszoljatok a kérdésemre...
:)
2009. dec. 30. 09:30
1/11 anonim válasza:
Hát szerintem nem. És nekem nem is tetszik. :-S
2/11 anonim válasza:
Szerintem még divat, nekem tetszik, de nekem nem hegyes, mert mindig letörtem a hegyét, így maradtam a kockánál.
3/11 anonim válasza:
Szia!
Abszolut divat nekem is olyan van és nagyon kényelmes.
4/11 anonim válasza:
szerintem divat még és szilveszterre pl nagyon is illik, ráadásul sok műkörmös álma mert nagyon nagy a diszítési felülete :) de szerintem lehet hogy a mandula lesz ezután mert nagyon sok helyen egyre többet látni belőle és nagyon is szép :)
5/11 anonim válasza:
nekem a lekerekített vagy pediga szögletes jön be
6/11 anonim válasza:
Elvileg divatos. Más kérdés, hogy visszataszító.
7/11 anonim válasza:
Szerintem most épp az a divat, boldog-boldogtalan azt visel.
Az szerintem is más kérdés, hogy a belem kijön tőle... bocs, de szerintem iszonyú ízléstelen és ronda.
Ha ilyet meglátok egy csajon már menekülök is...
8/11 anonim válasza:
én inkább úgy mondanám hogy egy bizonyos réteg divatja a nagyon csúcsos, én magamnak megépítettem, kiváncsiságból az egyik kezemre, de elviselhetetlen nem lehet vele fogni, és ez nem olyan embereknek való akik mosogatni meg nagytakarítást akarnak csinálni...
9/11 anonim válasza:
A műkörmös szakmában most marha felkapott, mivel minden minta szebben is mutat rajta, de kukkants be a nalis.hu-ra, meglátod teli van ott is mindenki azt csinál.
10/11 anonim válasza:
Divatnak nagy divat. utolsó elötti hozzászólónak: nekem nagyon régóta vannak nagyon hosszú és hegyes körmeim, és nagytakarítástól a mosgatásig mindent eltudok vele végezni, soha semmiben nem zavart, a legelején volt furcsa amikor még nem szoktam meg! Engem pl. a kocka zavar. Mindent szokni kell.
Egy műkörömépítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!