FONTOS! Itthon le tudnám szedni a műkörmömet?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne,mert már borzalmasan néz ki és a körmösöm nem ér rá,mást pedig nem ismerek és amúgy is még ma le kéne szednem!
Zselés van,és eddig már félig leszedtem,de tovább nem nagyon bírom,mert fáj!
Esetleg nincs valami háztartásban megtalálható eszköz vagy valami,ami oldja a zselét vagy amivel könnyen,egyszerűen és nagyjából fájdalommentesen leszedhető?
Légyszi válaszoljatok!
Köszi!
2009. dec. 29. 18:17
1/5 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy csak acetonos körömlakklemosóval lehet leszedni...
2/5 anonim válasza:
Az aceton csak a tipet oldja!A zselét max csak lereszelni tudod.
3/5 anonim válasza:
Hát én is magamnak szedtem otthon.Ollóval benyúltam alá és óvatosan.Fájni nem fájt, de a fél rétege lejött a körmömnek.Olyan jól csak a körmös fogja tudni...:S
4/5 anonim válasza:
Lereszelni tudod. Morbid esetekben én pl lerágni szoktam, a köröm végénék belerharapok a közepe felé és így a feszítésnek köszönhetően lepattan, ha nem is az egész de legalább egy jó része. Barátnőm a körzőt szokta benyomni a levegős részre és úgy pattintja le. Mégegyszer ismételném hogy ezek nem éppen a szabványos megoldások :))))) de nekem így pl nem szokott fájni, bár mindenki más. azt tudom hogy acetonos lemosóval nem lehet mosni mert oldja de nem hiszem hogy a tipet hiszen az műanyag...azért az durva lenne
5/5 anonim válasza:
Az aceton a tipet oldja!!Ezzel foglalkozom nyilván tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!