Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A 94; 74; 94; cm az körte...

A 94; 74; 94; cm az körte vagy homokóra alak? (vagy keverék)

Figyelt kérdés
Szóval mellbőség (80/c) 94 cm szóval nincs kis mellem (a körte alaknál tudtommal kicsik szoktak lenni) a derekam 74 cm, a csipőm 94 cm (kicsit hájas a csipőm) 178cm 68 kg vagyok.
2014. máj. 22. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
a homokóra felül is alul is egyforma, mivel a mellbőséged és csípőbőséged is ugyan akkora homokóra alkatod van
2014. máj. 22. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:

A körte egyáltalán hogy jutott eszedbe, amikor a csípőd-melled ugyanakkora? :)

Egyébként BANÁN/ EGYENES alkat vagy (jelenleg).

Elképzelhető, ha fogynál pár kilót, akkor átmennél homokórába (magyarán nagyobb lenne a különbség a derekad és a melled/csípőd között).

[link]

2014. máj. 22. 11:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Banán nemhiszem hogy lennék mert abban a mellbőség derék csípő egy vonalban van. Nekem meg a derekam jóval belljebb van mint a másik kettő
2014. máj. 22. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem egy vonalban van az egyenesnél. Csak jóval kisebb a banán alkatnál a különbség (23 centi alatt), mint a homokóránál. És nálad ez a helyzet.

Ha lenne az értékeid között minimum 24, akkor lennél homokóra.

2014. máj. 22. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Körte semmiképp, egy körte így néz ki: 89-70-105.

Homokóra így néz ki: 90-60(65)-90.

Te egyenes alkat vagy.

2014. máj. 22. 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:
ok most annyira össze vagyok zavarodva hogy egy gyümölcs salátának érzem magam. x) csak almát nem mondtak még rám.
2014. máj. 22. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!