Laci911 kérdése:
Van itt olyan nő akinek tényleg homokóra alakja van?
Figyelt kérdés
Tehát arányos minden szenpontból2014. ápr. 18. 16:36
1/5 anonim válasza:
Hugomnak az van, de neki meg rövid a lába :)
3/5 anonim válasza:
én 51 kg és 173 cm vagyok, a hasam viszonylag lapos a mellmértem 80/B a fenekem sem tepsi, a derekam nagyon keskeny és ehhez képest a csípőm széles. Tudom így nem lehet megállapítani semmit sem, de képet nem szeretnék küldeni.
4/5 anonim válasza:
Nem küldök képet én se de én az vagyok:) 92-62-92, 173 cm. És arányosan kisebb-nagyobb. Elsőként a derekam fogy, legvékonyabb állapotomban 57 cm volt, akkor 57 kg körül voltam. Most 61-2 vagyok. Mellem 75/D, fogyással 70/D, nem nagyon megy le belőle, max tényleg arányosan.
Amúgy sokan annak mondják magukat ezt én is észrevettem, pedig nem is azok. :D
5/5 anonim válasza:
Néhányan tényleg nincsenek tisztában azzal,hogy mi is a homokóra alak. :D A csípő és a derék közt legalább 25 centi különbségnek kell lennie, ehhez társul az arányos alkat: szinte ugyanolyan széles váll+csípő. Ja meg nagy mellek.
Nekem tényleg az van. 98-63-97, ez a mell-derék-csípő. 172 centihez vagyok 60 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!