Otthoni szódabikarbónás fogfehérítésről mi a véleményetek?
Olvastam erről már hideget-meleget.
(pl.: - a fogfehérítő fogrémek semmit nem érnek, a szódabikarbóna annál inkább
- a szódabikarbóna hosszútávú használata súlyos károkat okozhat a fogaknak stb...)
Sok cikket is olvastam ennek előnyéről, de nemrég találtam egy olyat ahol leírták nem szabad ezt alkalmazni.
Én kb 3-4 hetente használom, most legutoljára volt 4. alkalommal.
Látható a változás, de nem tudom, hogy alkalmazzam-e többször, lehet ezzel csak nagyobb kár okozok?
Nektek mi a véleményetek/tapasztalaitok, vagy esetleg miket hallottatok ezzel kapcsolatba?
Ledörzsölöd vele a fogzománcot. Már ez a 4 alkalom se kellett volna, hagyd abba, mert tönkreteszed a fogaidat.
A fogfehérítő krémek sem érnek semmit. Ha fehéríteni akarod a fogaidat, akkor egy jó fogorvost kell keresni. A kuponos dolgokba sem szabad belemenni, mert azok is kókler munkát végeznek és tönkreteszi a fogad.
Egy fogfehérítés kitart 2-3 évig, ha nem vagy láncdohányos és alkoholista, így inkább gyűjts rá.. Nem éri meg a szódabikarbónás, hogy aztán egy rendes fogfehérítés árának sokszorosáért kelljen teljes új fogsort csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!