Mi volt a legdrasztikusabb hajvágásod? Mennyit vágattál a hajadból?
60 cm-t vágtak le, és csináltak belőle csatos póthajat, amit megtartottam, ott van a szekrényben, néha felrakom ha hiányzik. :D Ilyenre vágattam egyébként: [link]
Sokkal jobban áll mint a hosszú szóval mindenki jól fogadta.
28L
A legdrasztikusabb?
Amikor a gesztenye barna hajamat ami a fenekemig ért, levágattam olyan pár centisre, és láng vörösre festettem be. Hátul teljesen fel lett nyírva.
Az akkor 3 éves fiam nem ismert meg, és megkérdezte, hol van az anyukája..
A többi családtag eleinte kiakadt, de utána megszokták.
29/N
Nekem kettő volt...
13 évesen a s-ggig érő hajamat levágattam állig érőre...a környezetem meglepődött, de nem nagyon szóltak érte, néhányan dicsérték, néhányan sajnálták a szép hosszú hajamat...
Aztán 17 évesen a majdnem derekamig érő hajamat levágattam 2 centisre (frufrum 5 centis volt)...na ezért már többet kaptam...teljesen megosztotta az embereket...volt aki imádta, hogy vad és bevállalós és jól állt, és volt aki "hogy képzeltem ezt, mi értelme volt" kérdésekkel bombázott...
Most 19 múltam már...:)
Tavaly ekkora hajból
(csak nekem sötét barna hajam van)
lett ekkora hajvágás után
Egy alapítvány gálán vettem részt, és volt egy játék, hogy lehetett licitálni a hajra. A pénz természetesen nem az enyém lett, meg azoké akik velem együtt kopaszok lettek, hanem a rákos gyerekeknek ment.
38/N
Váll alá, mellig érő hajamat (eddig az volt a leghosszabb) állig se érő bubifrizurává nyirattam 11 évesen.
Aztán 15 körül egyik oldalt felnyirattam tüsire (máshol kb váll alá ér) a többi pedig maradt hosszan.
Jól fogadták, sok ember szerint tipikus rövid hajas ember vagyok.
16/L
De van egy barátnőm, aki régebben a s*ggig érő haját vágatta állig érőre, nagyon furcsa volt, de tudta hordani, azóva volt már neki tök tüsi, most meg növesztgeti :)
Derékig érő hajat állig érőre vágattam. Azt hittem jól fog állni, de nem így lett, ráadásul folyton kiállt belőle kétoldalt a fülem. A vége meg eltöredezett.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!