Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kérlek segtsetek,18 éves...

Kati1296 kérdése:

Kérlek segtsetek,18 éves vagyok . Körte formájú a mellem s a hasam közepéig lóg?

Figyelt kérdés
:( Nagyon rosszul érzem magam emiatt sokan csúfolnak is veled hogy lógóscsöcsű, meg tőgyike. nem tudom mit csináljak? Kétségbe vagyok esve példáúl ha futok utcán is sokszor vissza kell gyűrögetnem a mellem a melltratóba nagyon zavar már
2014. máj. 20. 08:31
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
mellméretem :70C
2014. máj. 20. 10:31
 12/29 anonim ***** válasza:

70 C? :S

Hát az nem olyan extra nagy. Biztos, hogy rossz melltartót hordasz.

2014. máj. 20. 10:40
 13/29 A kérdező kommentje:
vagyis na most tükörbe nézve mértem meg s úgy 65 D jött ki,csak most mértem mellemet életembe először..
2014. máj. 20. 10:59
 14/29 anonim ***** válasza:
Te is okos vagy. Panaszkodsz a melledre és a melltartóra, de még most jutsz el először oda, hogy megmérd, hogy egyáltalán mekkora kéne...
2014. máj. 20. 11:01
 15/29 anonim ***** válasza:

Hogy lehet tükörbe nézve megmérni? :D

Szerintem ez a kérdés kamu. 18 évesen nem lehet valaki ennyire béna.

2014. máj. 20. 11:02
 16/29 A kérdező kommentje:
Figyeljetek nem az ítéleteiteket kértem ,igen most jutottam el idáig sajnálatos módon ugyanis én olyan családból származom amit inkább hagyjunk,ugyanis édesanyám nagyon leszarta a gyerekeit-nem foglalkozik velünk sbt...nm szeretném felsorolni,de sztem nem a ti anyátok jelntette ki hogy a cigi meg a kávé fontosabb mint a gyerekei szájába legyen ennivaló,ugyhogy ne ítélezzetek mig nem látok bele a családi életembe
2014. máj. 20. 11:09
 17/29 A kérdező kommentje:
s igen még csak most jutottam el idáig mert nekem senki se volt és nincs is aki elmagyarázza az iylen dolgokat!!!
2014. máj. 20. 11:10
 18/29 anonim ***** válasza:
Már előttem is írták, de én is ezt javaslom, hogy csinálj mell és hát izom gyakorlatokat, és figyelj a helyes testtartásra.
2014. máj. 20. 11:17
 19/29 anonim ***** válasza:
43%

Hagyjuk már ezt a "nem volt anyám, nem volt aki elmondja nekem"!

És közösségbe se jártál? 18 éven keresztül bezártak a pincébe, vagy mi?

Már huszoniksz éve az iskolában adott felvilágosító könyvben benne volt, hogy hogy kell a melltartó méretét meghatározni!

Ma meg információs forradalom, két kattintás meglelni egy melltartó-kalkulátort, ráadásul most is itt pötyögsz a neten.

2014. máj. 20. 11:17
 20/29 A kérdező kommentje:
igen de én eleinte azt sem tudtam hogy a melltartók akár méretek alapján működik,de tudod mit ha ilyen nagy a szád találkozzunk személyesen elmesélek mindent s akkor majd mindent érteni fogsz jo???mert így leírva ugysem fogod megérteni,mert nm látsz bele az életembe,tudod???
2014. máj. 20. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!