Kati1296 kérdése:
Kérlek segtsetek,18 éves vagyok . Körte formájú a mellem s a hasam közepéig lóg?
Figyelt kérdés
:( Nagyon rosszul érzem magam emiatt sokan csúfolnak is veled hogy lógóscsöcsű, meg tőgyike. nem tudom mit csináljak? Kétségbe vagyok esve példáúl ha futok utcán is sokszor vissza kell gyűrögetnem a mellem a melltratóba nagyon zavar már2014. máj. 20. 08:31
1/29 anonim válasza:
Duci vagy? Mert akkor a fogyás talán segít. Amúgy csak a műtét.
2/29 anonim válasza:
Futni talán nem sima melltartóban kellene, hanem sportban, amiből nem tud SEHOGY sem kiugrani, és a mindennapokra is keress megfelelően tartó, erős melltartót, s akkor senki nem látja, hogy mi a helyzet, csak az, akinek önszántadból megmutatod!
Egyébként a felvarrást önmagában nem, de a mellkisebbítés finanszírozza a tb!
3/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok duci,mindig is karcsú lány voltam-nem tudom van e hozzá köze de olyan 12 éves koromba mikor elkezdett nőni nevelőatám nem engedte a melltartót s utánna kezdett el lógva továbbnőni.nagyon rosszul érzem magam ez miatt:(
2014. máj. 20. 08:45
5/29 A kérdező kommentje:
elég durva módón lóg gondolom így már csak műtéti út segíthet... :(
2014. máj. 20. 08:51
6/29 anonim válasza:
Szia, sajnos megertem a problemadat... elottem mar leirtak a lehetosegetket. Meg annyit írnék hozzá, hogy én nem a műtétet választottam, hanem profi melltartot!nem hittem el, hogy tényleg ekkora lesz a különbség!nem reklám duma:), nekem a Triuph melltartói válltak be , és ott is ne a csipkecsodákat keresd hanem ami igazán tart!abbol nem jön ki, szépen tartja, igaz kb 10ezer egy jobb melltarto , a lényeg, hogy ne sajnáld rá a pénzt!próbáltam már más minőségibb márkát is de a nagy mellekre ez a legmegbízhatóbb!!!!!!!! amióta rendes melltartókat veszek újjászülettem!!!!!
7/29 anonim válasza:
Ha ennyire zavaró, akkor gondolkodj el a mellkisebbítő műtéten. Addig is vegyél egy megfelelő melltartót. Sokan nem jó méretet és fazont hordanak. Hiába nagy, akkor sem kéne kiesnie, ha jó melltartó van rajtad.
8/29 anonim válasza:
Jó melltartó csodakra képes. Mekkora meretű a melled? Mekkora melltartó kell?
9/29 anonim válasza:
Szerintem kezdj el gyűjtögetni a műtétre, addig is vegyél 2-3 minőségi melltartót, mert tényleg jobban mutat abban még a "tejeszacskó" is. Futni pedig sportmelltartóban fuss.
Ajánlom, hogy csinálj még mellizom és háterősítő gyakorlatokat és egyenes háttal közlekedj.
10/29 anonim válasza:
Annyit tennék még hozzá hogy szerintem fontosabb az hogy a melltartónak megfelelő legyen a MÉRETE. Persze nagyobb mellre valószínűleg tényleg csak Triumphot fogsz kapni. Jó méret az aminek nem csúszik fel a háta, inkább kicsit passzos körben, a kosárból pedig SEMMI nem lóg ki, se alul, se felül, se a hónaljadnál. Ha jó a méret, simán futhatsz benne. Ha vékony vagy nagy mellekkel akkor 70-75 D/E/F/G/H lehetsz, a 80C meg 85C méretek NEM lesznek jók. Olyan helyen vásárolj ahol rendesen van méretválaszték, Triumph (Outletben nem is olyan vészesen drága azt mondják) vagy Marks&Spencer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!