Anyukák! Ti milyen kezeléseket vesztek igénybe a kozmetikusnál?
evente 1szer jarok, arctisztitas, szemoldokigazitas, hialuronsavas kezeles, masszazs... az egesz procedurat csak a masszazs miatt csinalom:-)
:-)
3-as vagyok, 30 eves.
Az, h a borodnek mire lett volna szuksege, majd 10-20 ev mulva vilagosabban latszik...
33 éves vagyok és két kicsi gyerkőcöm van - a hormonháztartásom libikókázik a terhességek, szoptatások miatt, úgyhogy pattanásos lettem és terhesség alatt májfoltjaim is jöttek a szemem körül.
A fentiek miatt kozmetikusnál váltva nagy kezelést kérek és máskor mikrodermabráziós csiszolást. Mellette mindig kapok VIO-t és ultrahangos kezelést, masszázst. Sajnos mostanában ritkán jutok el, pedig nagyon meghálálja a bőröm, mert amikor rendszeresen havonta eljutok, akkor alapozó se kell, olyan szép a bőröm.
Gyantázás, szemöldök festés és szedés, szempilla festés. Arctisztítás.
A szemöldököm és pillám fehér szőke, barnára illetve feketére festetem. Lábam gyantáztatom és most lehet a bikini vonalra is rászánom magam.
27 éves anyuka vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!