Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti milyen kezeléseket...

Anyukák! Ti milyen kezeléseket vesztek igénybe a kozmetikusnál?

Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 23:57
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Sose járok kozmetikushoz, nincs rá szükségem szerencsére, 32 éves múltam.
2014. máj. 19. 00:22
 2/10 Babeli Zurzavar válasza:
50%

evente 1szer jarok, arctisztitas, szemoldokigazitas, hialuronsavas kezeles, masszazs... az egesz procedurat csak a masszazs miatt csinalom:-)

:-)

2014. máj. 19. 00:43
 3/10 anonim válasza:
50%
Szulesig havonta jartam. 1,5h alatt: tisztitas, masszas, vasalas, pakolas, szempilla- es szemoldokfestes. 6 honapja szultem, eddig csak egyszer jutottam el, mert nincs ki legyen a picivel. Regebben egyszer csinaltattam hamlasztast is. Most azt tervezem, h a szemhejam es szemoldokomet kitetovaltatom...
2014. máj. 19. 03:40
 4/10 anonim válasza:

3-as vagyok, 30 eves.

Az, h a borodnek mire lett volna szuksege, majd 10-20 ev mulva vilagosabban latszik...

2014. máj. 19. 03:48
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Semmilyet :)
2014. máj. 19. 04:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, várok még válaszokat. Köszönöm az első és utolsó válaszolónak is, de nem azt kérdeztem, hogy jártok-e, vagy sem. Értelem szerűen azok válaszát várom, akik járnak! :)
2014. máj. 19. 07:12
 7/10 anonim ***** válasza:

33 éves vagyok és két kicsi gyerkőcöm van - a hormonháztartásom libikókázik a terhességek, szoptatások miatt, úgyhogy pattanásos lettem és terhesség alatt májfoltjaim is jöttek a szemem körül.

A fentiek miatt kozmetikusnál váltva nagy kezelést kérek és máskor mikrodermabráziós csiszolást. Mellette mindig kapok VIO-t és ultrahangos kezelést, masszázst. Sajnos mostanában ritkán jutok el, pedig nagyon meghálálja a bőröm, mert amikor rendszeresen havonta eljutok, akkor alapozó se kell, olyan szép a bőröm.

2014. máj. 19. 08:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Arctisztítás, szemöldök igazítás, gyantázás.
2014. máj. 19. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Gyantázás, szemöldök festés és szedés, szempilla festés. Arctisztítás.

A szemöldököm és pillám fehér szőke, barnára illetve feketére festetem. Lábam gyantáztatom és most lehet a bikini vonalra is rászánom magam.

27 éves anyuka vagyok.

2014. máj. 19. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Anyukám (már 40-en túl van) fél évente arctisztításra jár és arcpakolásra, valami hidratálós-ránctalanítós nem tudom milyenre...Valamint a nyári hónapokban havonta egyszer szőrteleníteni...bár ez nem tudom mennyire minősül kezelésnek...
2014. máj. 19. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!