Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Kockás has vagy...

Lányok! Kockás has vagy kicsit husosabb jön be? Kort írjatok légyszi!

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 20:44
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

21:02 Valószínű, hogy nem fognak fújolni, elég kellemes látvány, de...

én is szeretem enyhén harapdálni a barátom hasát. Nem kövér, de nem kockás, nagyon picit husis. És nekem pont így jó :) Szerintem egy kockás hassal nem lehetne semmit kezdeni (vagyis nekem még nem jutott eszembe :D), max mutogatni...

19/lány

2009. dec. 28. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, én vagyok 21.02 Ha az izmot nem feszítik, akkor "harapdálható" :) Rajtam van 90 kiló amit lehet harapdálni ;)
2009. dec. 28. 21:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha te fiú vagy, megkérdezném tőled, hogy te mit szeretsz? Ha egy lánynak lapos hasa van, vagy löttyedt és zsíros(ahogyan te írtad husosabb)? :D
2009. dec. 28. 21:32
 14/21 anonim ***** válasza:

nem kell izomhólyagnak lenni... de 2 hét alatt rendbe rakhatod magad ha eljársz kondizni...

ne legyen csont sovány mint vmi vézna...de ne is legyen cartmen (kövér xd)...ugy a kettő között és lehet izmosabb...sokaknak bejön az izmos test..persze az ilyen izompacsirtákat inkább már csak nézni jó

16/L

2009. dec. 28. 21:35
 15/21 anonim ***** válasza:

Megint én, a kockahas... Szerintem icipici poci senkit nem zavar, ha viszont lógó löttyedt hasa van valakinek az szép semmiképpen nem tud lenni. Tetszhet, ha a kedvesednek van, de azt azért ne mondjuk, hogy nem tetszene jobban ha kisebb lenne.

Egyébként én azt látom, hogy a kövérek egymást erősítik sokszor ezzel a dumával, hogy nekik úgy tetszik a másik. De sokszor emögött inkább az van, hogy nem akarják, hogy a másik lefogyjon, mert akkor komplexusaik lennének, stb. Nagyon sok nő mondja, hogy "nehogy már nagyobb hasam legyen, mint neki! (mármint a pasijának)" És szépen hízlalják egymást :)

2009. dec. 28. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezt az "izomhólyag" dumát ezt nem kéne... Hidd el, téged is le lehet hordani simán, minden alap nélkül. Neked nem tetszik, oké, de nem kell rögtön lehordani azt aki ebbe rengeteg munkát fektet.
2009. dec. 28. 21:40
 17/21 anonim ***** válasza:
"2 hét alatt rendbe rakhatod magad, ha elmész kondizni" :)))) 2 hét alatt... LOL :D
2009. dec. 28. 21:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem ájulok el a kockáktól, de a kövér emberek sem vonzanak. Nem értem miért kell a pasiknak állandóan gyúrniuk, ez egy mánia náluk h minél nagyobbra pumpálják magukat. Nekem pl. a túlságosan kigyúrt, aránytalanul izmos kar (és comb..stb.) visszataszító. Jártam már olyan pasival aki könnyebb volt mint én, azaz nagyon vézna, de nekem tetszett, nem ezen múlik. Hanem a kisugárzáson. Jobb egy vézna pasi mint egy felpumpált. Én a testépítést max. hobbinak, vagy sportnak nevezném, semmiképp sem munkának, nem kell azért túlértékelni a dolgokat. 24/L
2009. dec. 28. 22:02
 19/21 anonim válasza:
hát, nekem van egy akkora pocakom(akár kövérnek is nevezhetném magam), hogy a lányok feje azért árnyékban legyen nyáron, ha vmi történi odalent:) és nem okoz problémát az sem, hogy sovány szép lányokkal jöjjek össze, persze a siker aránya nem 100%-de az utóbbi 4 évben 2 hétnél többet nem töltöttem csaj nélkül. ha férfi vagy, elsősorban nem az számít, hogy hogy nézel ki, a hódítás 70-80 százalékát az eszed, és a személyiséged végzi a külsőd helyett. voltam sovány is, és lényegesen egyszerűbb dolgom akkor sem volt, szinte nem számít semmit, hogy milyen súlyú vagy, ha nem vagy sörösüveg vállú bátortalan gyíkarc, akkor minden csak gyakorlat kérdése. 20F
2009. dec. 28. 22:28
 20/21 anonim válasza:

Picit husis=$

De amúgy tök mind1 mert nem a hasába szeretek belexD

2009. dec. 28. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!