Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Figyelsz arra hogy ne vegyél...

Figyelsz arra hogy ne vegyél olyan kozmetikumot amit állatokon teszteltek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2009. dec. 28. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
nem.
2009. dec. 28. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemrég volt egy hasonló kérdés, a lényeg az, hogy olyan nincs, akik ezzel reklámozzák magukat, azok mással végeztetik el a kiséleteket, kisérletek nélkül nincs semmilyen gyógyszer, kozmetikum, mert nem engedélyezik.
2009. dec. 28. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, mert igazából nem szoktam elolvasni az apró betűs kis szöveget, másrészt meg szerintem nem írják rá mindegyikre, sőt legtöbbre, hogy min tesztelték. Max akkor emelik ki esetleg, hogyha nem állatokon. (bár szerintem ez is ritka, hogy ezt ráírnák külön)
2009. dec. 28. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos nem.

Őszinte leszek és remélem ezért nem leszek lepontozva hiszen a kérdésre válaszolok.

Általában azt veszem amire futja a pénzemből. Aztán örülök, ha találok olyan terméket ami bevált és hatásos szóval utána maradok annál.

Persze ha 2 közül nem tudok dönteni inkább azt veszem ami jó a Földnek és az állatoknak, de sajnos nem ez az elsődleges. Én sem olvasok nagyon apróbetűs részt.

Emellett sok cégről nem tudom, hogy ők tesztelik-e állatokon.

Persze ha valamelyikről nagyon hallom, hogy iszonyú kegyetlen az állatokkal akkor az ő termékeiket többet nem veszem, hanem próbálok mást találni.

2009. dec. 28. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
régen ügyeltem rá. de aztán belefáradtam, h ne vegyek se ob tampont se headandshoulderst se schwartzkopfot se lorealt. arról nem is beszélve, h akkor mivel festettem volna a hajam? pedig amúgy nemes ügy és szeretnék kűzdeni érte-függetlenül attól, h nem szeretem az állatokat
2009. dec. 28. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!