Ilyen csöves sapkát szeretnék ami hátul lelóg . Meg tudnám csinálni ilyen sapkából?
Figyelt kérdés
Ilyet szeretnék:
ilyen fajtából:
persze nem ilyen csak ezt találtam fekete.
vagy ennek van valami külön neve? mi a neve?
2009. dec. 28. 16:07
1/10 anonim válasza:
Ehhez hosszabb sapka kéne, ebből nem az igazi. Told hátra a fejeden, hogy így lelógjon..
2/10 A kérdező kommentje:
szernitetek jól is állna mert szemüveges agyok és frufrum is van
2009. dec. 28. 16:29
3/10 anonim válasza:
Ez sok mindenen múlik, az egyik szemüveges frufrusnak jól áll, a másiknak nem. Csinálj képet vagy kérdezd meg az ismerőseidet.
4/10 anonim válasza:
ez nekem is tetszik... hogy hívják ezt a sapit? :)
5/10 anonim válasza:
Szemüveggel, fru-fruval tuti jól fog állni. Am a NewYorkerbe 2-3 ezerért lehet venni.
6/10 anonim válasza:
New Yorkerben 1500
De nagyon feszül
7/10 anonim válasza:
Ezek a sapkák rendkívül ízléstelenek. Azon felül hogy mindenki ilyet hord, olyan mint egy fityma s az ahogyan lelóg hátul enyhén azt sugallja hogy az illető egy f*szfej!
9/10 anonim válasza:
Én most rendeltem a haverommal ilyen sapit a rockpince.hu-ról.Mindössze 900 ft lenne, de mivel csak 1000 ft felett szállítják megbeszéltük, hogy rendeljük ketten egybe és úgy a szállítási költség is feleződik.3 napja rendeletem meg, de még mindig nem jött meg.Kicsit csalódtam bár mivel nem futárszolgálat hozza nincs mit tenni.
10/10 anonim válasza:
Nekem is van frufrum, és szerintem jól is áll. (Én apu visszahajtós sapijából csináltam, egyszerűen lehajtottam, így lett egy hosszabb sapka, és azt is kb. a frufrum tetejéig feltoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!