Lányok aki vagdossák/vagdosták magukat! Ti mit kezdtek a hegekkel? Eltakarjátok őket? (mivel? ) Vagy csak úgy hagyjátok hadd látták? Mit mondotok ha megkérdezik mit csináltatok?
Én is tiszta vagyok már lassan egy éve. (16 éves koromban kezdtem egészen eddig). Voltam pszichológusnál,nem segített csak egy ideig. Egy megfelelő társ kell az ember mellé illetve magadban rendezni a dolgokat. Nem mondom,néha ma is megfordul a fejemben,hogy vágjak,de már meg tudom állni. Annak idején hosszú,színes zoknit vágtam el,és azt húztam az alkaromra, még jól is nézett ki. :) És persze hősszúujjú felsők. A lábamon csak a hosszú nadrág "segített". Mára szerencsére alig látszik egy-két vágás,nem kell takargatnom. Ha megkérdezték, és olyan ember volt,akiben bíztam,elmondtam neki az igazat. Tanároknak, később munkatársaknak azt mondtam,megégettem a sütővel (ekkor be volt ragasztva a seb, és bekenve neogranormonnal) Lehet azért érdemes megpróbálnod egy pszichológust, bár mondom,nekem nem vált be csak ideig-óráig. Magadban próbáld legyőzni a dolgot.
25/L
Akkor se venné észre senki ha az orruk alá raknám. Szóval semmit se csinálok vele. de ha tőled megkérdezik mond azt nincs hozzá közük. Ha elakarod takarni hosszú felső és kész.
Van mélyebb és nem olyan mély heg a kezemen fehér bőröm van, de pár hét és halványul.Szóval szerintem neked is fog halványulni.
Soha nem takartam és nemis takarom, de régebben mikor eléggé látszottak csak mondtam h igen vágom magam.
Egyébként már nemigazán látszanak csak ha nagyítóval néznék, mert elég világosak lettek a hegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!